Prima pagină » Culinar » Diverse » Cum sa pui pe iarna frunze de vita-de-vie – Pentru sarmale fragede si gustoase
Cum sa pui pe iarna frunze de vita-de-vie - Pentru sarmale fragede si gustoase

Cum sa pui pe iarna frunze de vita-de-vie – Pentru sarmale fragede si gustoase

03 oct. 2016, 11:02,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:17278;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

200 gr frunze de vita-de-vie (cam 120 de foi)
200 ml apa
1 lingura sare

Mod de preparare:

1. Spala bine frunzele, apoi scurge-le.
2. Opareste frunzele maxim 1 minut. Vor capata o culoare maslinie.
3. Pune frunzele unele peste altele intr-un borcan cu gura mai lata.
4. Pune sarea in 200 ml de apa (in care ai oparit frunzele) si lasa sa dea un clocot.
5. Toarna apa peste frunze. Acestea trebuie acoperite in totalitate cu apa.
6. Agita usor borcanul, pentru ca apa sa patrunda printre toate frunzele, dupa care infileteaza capacul si intoarce borcanul cu susul in jos. Lasa-l asa la racit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
22 august 2024
22 august 2024