Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cum să previi gândacii de canalizare? Sfaturi pentru a reuși să scapi de aceste insecte

Cum să previi gândacii de canalizare? Sfaturi pentru a reuși să scapi de aceste insecte

31 ian. 2023, 12:23,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

O întâlnire cu gândaci de canalizare poate speria pe oricine. Această creatură urâtă iese din dulapuri, cărți, pantofi și strică aparatele electrocasnice. În speranța de a scăpa de gândaci, oamenii stropesc cu soluții chimice în apartamente, pun capcane, fac bile otrăvitoare din borax și piure de cartofi. Dar moliilor nu le pasă, ele continuă să vină.

Cel mai simplu și mai eficient mod de a scăpa de paraziți este să invitați o echipă de exterminare. De asemenea, există și alte modalități de a face față dăunătorilor. Lupta împotriva gândacilor începe întotdeauna cu ceva mic și anume curățați în casă. Fără această regulă, orice mijloc va părea neputincios. Gândacii sunt atrași de mediile confortabile, cu suficientă apă și hrană. Ies noaptea, așa că nu lăsați apa și mâncarea în aer liber. Accesul liber la hrană este un adevărat festin pentru ei. Pentru a evita atragerea insectelor, încercați să scoateți gunoiul mai des și tratați coșul de gunoi cu un produs care conține clor.

Gândaci de canalizare. Ce reguli să urmați pentru a evita apariția acestora

Nu uitați să ștergeți chiuveta din baie și chiuveta din bucătărie seara. Mașinile de spălat rufe și mașinile de spălat vase trebuie, de asemenea, să fie șterse după utilizare, deoarece apa este o sursă de viață pentru gândaci.

Este foarte important să nu uitați acest lucru. Insectele au obiceiul de a intra în apartamente prin crăpături și orificii de aerisire. Dacă astupați toate crăpăturile și instalați o grilă cu plasă fină, oaspeții nedoriți nu vor mai putea intra în casa dumneavoastră.

Amintiți-vă întotdeauna că cea mai bună prevenire împotriva gândacilor este curățenia regulată, fără firimituri sau pete de apă în apropierea chiuvetelor și toaletelor. Deoarece puțini oameni doresc să-și riște sănătatea familiei lor, există metode eficiente de combatere a gândacilor negri.

Metoda de exterminare a fost cunoscută încă din cele mai vechi timpuri. Gândacii nu tolerează temperaturile scăzute, așa că încearcă să părăsească apartamentul. În cazul clădirilor înalte, această metodă nu este, din păcate, potrivită, deoarece sistemul de încălzire este cauza principală.

Cum să lupți împotriva acestor insecte scârboase? Modalități excelente pe care le puteți face acasă

Gospodinele pot face buchete din piretrul aromat, frunze de dafin, secară sau flori de soc pentru a alunga insectele. Produsele naturale sunt sigure pentru copii și animale de companie. Nici gândacii mari nu vor refuza un tratament. Capcanele pentru gândaci nu trebuie să fie cumpărate dintr-un magazin. Imaginația umană este nelimitată, iar o momeală gustoasă poate fi făcută pe cont propriu.

Insecticidele sunt o modalitate excelentă de a scăpa de gândacii negri. Preparatele chimice variază în ceea ce privește compoziția și mecanismul de acțiune. Există două grupe, cu acțiune rapidă sub formă de spray-uri, și cele cu acțiune lentă, creioane, geluri, capcane și pulberi.

Este ușor să scăpați de gândacii de canalizare dacă folosiți produse speciale și luați măsuri preventive regulate. Exterminatorii profesioniști facilitează munca de a scăpa de insecte. Aceștia folosesc preparate eficiente și echipamente moderne. Lucrările de exterminare profesională vă dau speranța că gândaci negri nu vor mai veni în casa dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *