Prima pagină » WoW! » Bizar » Cum sa ne protejam de vraji si energii negative cu un ou crud
Cum sa ne protejam de vraji si energii negative cu un ou crud

Cum sa ne protejam de vraji si energii negative cu un ou crud

03 mai 2017, 11:30,
în WoW!
a:3:{s:7:"site_id";i:14;s:6:"old_id";i:2903;s:8:"site_url";s:10:"wow.bzi.ro";}

Lidia Fecioru a spus ca poti scapa de energiile negative daca plimbi un ou pe tot corpul, dupa care il tii langa tine intr-o caciula. Ulterior, oul se sparge si se pune intr-un pahar cu apa, pe care-l tii in aceeasi camera cu tine.

Citeste si Bautura numita ,,Energia casei” – Umple un pahar cu ea si pune-o in cate o camera din casa. Motivul te va soca

„Oul trebuie sa stea peste noapte langa om. (…) Tratamentul asta cu frecarea oului de corp, deci iei oul si incepi sa-l porti pe corpul tau, peste tot. Nu e obligatoriu sa te dezbraci, poti sa-l freci si peste camasa de noapte. Copiii cand raceau, batrana punea oua aici si scapau de raceala. (…) E bine sa tii oul langa tine, intr-un fes. Scapam de energiile negative, dar si multe facaturi – farmece. Oul este celula vie. (…) Se pune sare pe pervazul geamului. Nu e bine sa calci pe sare, ca te certi. (…) Matura trebuie pusa la usa si cu susul, cu paiele alea in sus. Matura e foarte importanta pentru a taia energiile negative. Toate vrajitoarele care sunt facute pe matura au fost realizate cu acest scop”, a povestit Lidia Fecioru in cadrul emisiunii „Agentia VIP” de la Antena Stars.

sursa: spynews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`