Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum să mănânci ciocolată fără să te îngrași. Cornelia Rednic folosește acest truc de ani buni

Cum să mănânci ciocolată fără să te îngrași. Cornelia Rednic folosește acest truc de ani buni

17 aug. 2022, 19:17,
în Cancan ultimă oră

La cei aproape 47 de ani ai săi, Cornelia Rednic se mândrește cu o siluetă voluptoasă, dar tonifiată, rezultatul câtorva trucuri implementate de ceva ani. În plus, interpreta are un stil de viață activ, „alergând” frecvent de pe o scenă pe alta.

Artista a mărturisit că iubește ciocolata, însă a învâțat să o mănânce „corect” pentru a nu se îngrășa. Cornelia Rednic a învățat un truc pe care îl folosește și astăzi.

„Iubesc ciocolata, îmi place foarte mult. Apreciez o ciocolată bună, dar am învățat cum să o mănânc corect. Mi-a spus o doamnă specialist să iau o bucățică de ciocolată, să o pun pe limbă, să ating cerul gurii cu ea și să o topesc încet. Automat creierul nostru primește informația și ți-ai satisfăcut pofta. Așa am făcut și dă rezultate”, a declarat Cornelia Rednic recent, potrivit Antena 3.

Cornelia Rednic: „Tot încercam să slăbesc și nu reușeam”

Cornelia Rednic a povestit că nu reușea să slăbească, deși făcea eforturi considerabile. Artista a mărturisit că nu este bine să slăbești 10 kilograme pe lună. Modalitatea prin care a reușit să slăbeasacă este fasting, adică post intermitent.

„Tot încercam să slăbesc și nu reușeam. La un moment dat, am spus: «Gata, de acum trebuie să slăbesc!». Acum, eu nu recomand nimănui să facă ce am făcut eu. Sub nicio formă să slăbești 10 kilograme pe lună nu e bine. Acum nu sunt la dietă, mi-am schimbat modul de a mânca, stilul de viață. Am un prieten care a slăbit peste 20 de kilograme și arată foarte bine. Nu i-a căzut părul, nu i-a căzut fața, arată extraordinar de bine și mi-a spus că merge pe această metodă de fasting, adică post intermitent”, mai declara Cornelia Rednic în trecut, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Artista este foarte mândră de modul în care arată

Artista a spus că este foarte mândră de modul în care arată, mai ales șă oamenii îi spun că este frumoasă și că are o energie bună în jurul ei. Cornelia Rednic spunea că a ales să nu se mai lase afectată de gânduri negative și susținea că este caracterizată de fapul că este așa cum își dorește ca ceilalți să fie cu ea.

„Foarte multă lume îmi zice că arăt bine. Îmi place, îmi cade bine când îmi spun oamenii că sunt frumoasă, că am o energie bună, că se simt bine în jurul meu. Am ales să dau la o parte orice fel de gând negativ. Viața îți oferă tot felul de situații. Am ales să răspund cu bine la absolut orice situație, să fiu așa cum mi-aș dori ca toți ceilalți să fie cu mine”, a completat atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *