Prima pagină » Sanatate » Frumusete » Cum sa iti prepari acasa un spray cu apa de mare pentru par
Cum sa iti prepari acasa un spray cu apa de mare pentru par

Cum sa iti prepari acasa un spray cu apa de mare pentru par

04 iul. 2015, 12:25,
BZI.ro, în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:58480;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}

Daca te-ai intrebat de ce parul tau arata mai bine dupa o baie in mare, raspunsul este apa sarata. Ea este cea care da volum si acele bucle lejere, care iti dau un aer romantic.

Este foarte usor sa obtii acel look incantator, adoptat de multe vedete din Cetatea Filmului, si pentru asta nu trebuie sa cheltuiesti sume mari intr-un salon de infrumusetare. Cu mai putin de 5 lei vei avea buclele lejere mult dorite. Cam acesta este pretul pe care va trebui sa il platesti pentru a prepara acasa un spray cu apa de mare, care pulverizat pe par iti va oferi aspectul de „beachy waves„.

Citeste si: VIDEO-Cum obtii bucle perfect definite cu ajutorul paielor de baut

Cum se prepara sprayul cu apa de mare pentru par

Ai nevoie de: 300 ml apa – de preferat filtrata, de izvor, in niciun caz apa de la robinet pentru ca are un continut mare de clor, 2 linguri de sare de mare si o lingurita de ulei de cocos sau argan.

Te poti juca cu cantitatile, in functie de cum ai nevoie, important este sa pastrezi proportiile. Daca ai parul uscat nu pune prea multa sare pentru ca aceasta are tendinta de a-l usca si mai tare, insa daca parul tau se ingrasa repede, poti adauga inca o jumatate de lingurita de sare.

De asemenea, daca ai parul mai gras, nu pune foarte mult ulei. Daca in schimb ai parul foarte uscat, inca o jumatate de lingurita din uleiul preferat de tine nu ii va strica pentru ca acesta il hidrateaza.

Trucuri simple pentru a avea rapid un par ondulat

Mod de preparare
Pune sarea intr-un bol si apoi toarna apa fierbinte – nu fiarta, peste aceasta. Amesteca foarte bine cele doua ingrediente pana cand nu vei mai vedea particule de sare in apa. Lasa putin compozitia sa se raceasca si adauga uleiul preferat, amestecand foarte bine aceasta compozitie. Pune apoi totul intr-o sticluta cu pulverizator.

Cum se foloseste

Repartizeaza produsul uniform pe toata suprafata parului si la radacina acestuia. Atentie, nu se foloseste tot produsul la o singura aplicare. Pune doar atat cat crezi ca parul tau are nevoie. Lasa apoi capul in jos si prinde parul in palme pentru a crea buclele pe care ti le doresti. Lasa apoi parul sa se usuce de la sine si va capata acel look de beachy waves.

Acest spray functioneaza cel mai bine pentru parul natural ondulat sau cret, insa are efect si pentru parul drept. Sprayul poate fi aplicat fie pe parul uscat, fie pe parul umed, insa cel mai indicat este sa fie aplicat pe parul umed si lasat sa se usuce de la sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *