Prima pagină » Culinar » Cum să faci cea mai bună răcitură de Revelion. Acesta este secretul
Cum să faci cea mai bună răcitură de Revelion. Acesta este secretul

Cum să faci cea mai bună răcitură de Revelion. Acesta este secretul

31 dec. 2019, 10:04,
în Culinar

Răcitura de porc nu are voie să lipsească de pe masa de Revelion. Vă prezentăm o reţetă simplă, pe gustul tuturor. Pentru preparare ai nevoie de următoarele ingrediente: carne cu şorici de pe picioarele porcului, usturoi, piper boabe, foi de dafin, un praf de sare.

Mod de preparare:

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să punem carnea la fiert. Asiguraţi-vă că aţi pus apă suficientă, deoarece în timpul fierberii nu o mai putem completa.

În momentul în care dă în clocot, se spumuieşte, apoi punem condimentele. Carnea se fierbe până când începe să se desprindă de pe os. După ce s-a răcit, se aleg oasele, apoi se strecoară.

Lăsăm să se răcească şi zeama, apoi adăugăm în ea usturoi zdrobit. Se pune carnea în diferite boluri, apoi se pune zeama peste ea. Se dă la rece pentru a se închega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`