Prima pagină » Sanatate » Frumusete » Cum sa elimini pungile de sub ochi si efectul de fata umflata
Cum sa elimini pungile de sub ochi si efectul de fata umflata

Cum sa elimini pungile de sub ochi si efectul de fata umflata

02 ian. 2018, 22:32,
în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:78991;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}

Este o problema cu care se confrunta cei mai multi dintre noi. De vina sunt alimentele bogate in sare, zahar sau grasimi pe care le consumam adesea la mese festive, dar si bauturile alcoolice care sunt servite de obicei la astfel de evenimente. Din fericire, exista solutii rapide. Iata ce sa faci ca sa scapi de efectul de fata umflata:

Spala-te pe fata cu apa rece

Una dintre cele mai eificiente metode de a elimina efectul de fata umflata este aceea de a te spala pe fata cu apa foarte rece, imediat dupa ce te-ai trezit. Nu doar ca te ajuta sa te trezesti la realitate instant, dar reduce imediat efectul de fata umflata prin contractarea capilarelor si stimularea circulatiei sanguine la nivelul pielii. Excesul de apa din tesuturi este eliminat, iar pielea va capata o stralucire naturala.

Fa-ti un masaj limfatic

Poate ca suna complicat sa-ti faci un masaj limfatic, dar este destul de simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti degetele aratator si mijlociu pemtru a realiza un masaj circular pe fiecare parte a fetei, dinspre linia maxilarului catre frunte. in acest fel circulatia limfatica va fi stimulata, iar excesul de apa si toxinele din tesuturi vor fi eliminate.

Incearca rolele de masaj

Aceste dispozitive pentru infrumusetare au devenit foarte populare in ultimii ani datorita beneficiilor pe care le au pentru sanatate. Rolele pentru masaj facial pot fi de mai multe tipuri, de la cele din cauciuc, cu mici zimti care maseaza pielea, si pana la cele din metal, cu efect racoritor sau din jad, o piatra pretioasa folosita de mii de ani in medicina traditionala chineza. Masajul realizat cu o rola faciala stimuleaza circulatia sanguina, dar si pe cea limfatica si te ajuta sa scapi rapid de aspectul de fata umflata.

Foloseste pernute pentru ochi

Probabil ai vazut fotografii cu vedete purtand acele mici pernute umplute cu lichid asezate sub ochi. Sunt inventii extrem de utile, pentru ca au in interiorul lor un lichid care se raceste dupa ce este pus la frigider si care ajuta la racorirea si astfel la stimularea circulatiei in zona de sub ochi. Cearcanele si pungile de sub ochi sunt in acest fel reduse rapid. Daca nu ai astfel de pernute, poti improviza folosind doua pliculete de ceai umezite si pastrate la frigider.

Incearca o masca pe baza de cafea

Cafeaua este recunoscuta pentru efectul sau diuretic, devenind in acest fel un remediu eficient pentru a elimina efectul de fata umflata cauzat de retentia de apa. Dar secretul nu este doar sa o bei, ci sa o folosesti pe post de masca. Aplica zatul de cafea pe ten si maseaza delicat pielea. Lasa-l sa actioneze timp de cateva minute, apoi clateste-te cu apa rece.

Apeleaza la trucuri de machiaj

Putina pudra bronzanta aplicata pe frunte, sub pometi si sub linia maxilarului va crea un efect vizual de subtiere a fetei, ceea ce va reduce aspectul de fata umflata. Aceste trucuri de machiaj te vor ajuta sa maschezi retentia de apa la nivelul fetei, cel putin pana cand aceasta se va diminua in mod natural, de-a lungul zilei.

sursa: eva.ro
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`