Prima pagină » Lifestyle » Cum să eliminați grăsimea de pe burtă acasă
Cum să eliminați grăsimea de pe burtă acasă

Cum să eliminați grăsimea de pe burtă acasă

21 dec. 2020, 10:53,
în Lifestyle

Abdomenul este una dintre cele mai problematice zone din corpul uman: tocmai aici se depun instantaneu kilograme în plus . Acest lucru interferează cu existența normală și nu pare foarte plăcut din punct de vedere estetic . Prin urmare, mulți sunt interesați de întrebarea cum se elimină grăsimea din abdomen? Puteți găsi recomandări detaliate în articol.

Cum să îndepărtați burta: dieta pentru slăbit

Cel mai adesea, grăsimea abdominală se acumulează datorită unui stil de viață sedentar și a unei diete slabe. Prin urmare, pentru a scăpa de problemă, este necesar să ne concentrăm asupra acestor doi factori.

Dacă v-ați întrebat deja cum să vă îndepărtați burta, atunci probabil că știți despre dietele nou înțepate care ajută la arderea grăsimilor în regiunea abdominală într-o săptămână sau două. Cu toate acestea, ne grăbim să vă dezamăgim: nu funcționează. Lucrul este că este imposibil să slăbești în orice parte, deoarece corpul scapă uniform de tot excesul din corp. Prin urmare, o dietă pentru burtă nu este altceva decât un truc.

Mai întâi, revizuiți-vă dieta și schimbați-vă dieta. În acest caz, în niciun caz nu alegeți singur dieta dumneavoastră. Vă recomandăm să contactați o unitate medicală pentru ajutor profesional.

Vă vom oferi câteva sfaturi nutriționale de bază:

  • Uitați de mâncarea nedorită.

Pentru a scăpa de burtă și grăsimea taliei, uitați de alimentele prăjite și grase, alimente cu un indice ridicat de carbohidrați. Reduceți la minimum (sau mai bine, eliminați complet) alcoolul, băuturile carbogazoase zaharate, sucurile din pungi. Acum cei mai buni prieteni ai tăi sunt apa și alimentele sănătoase.

  • Nu merge cu diete.

Experții vă cer cu sinceritate să nu vă lăsați purtați cu nicio dietă: nu trebuie să chinuiți corpul cu hrișcă fără gust și piept fiert uscat. Principalul lucru este o alimentație adecvată. Trebuie sa fie sănătos și variat și, de asemenea, delicios!

  • Bea multa apa.

Lipsa lichidului este una dintre principalele cauze ale încetinirii metabolice și a creșterii în greutate. Prin urmare, încercați să beți mai multă apă.

Nu trebuie să turnați prea mult, dar încercați să consumați cel puțin 1,5 litri pe zi. Apropo, vorbim despre apă – nu o înlocuiți cu nimic altceva. Pentru gust, puteți adăuga suc de lămâie, suc de mere, mentă.

  • Respectați lista alimentelor permise și interzise.

Alimentația adecvată pentru stomacul plat constă în:

  1. Carne și pește slab.
  2. Orice legume.
  3. Fructe și fructe de pădure (evitați bananele și strugurii după-amiaza).
  4. Cas.
  5. Ceai verde și cafea fără zahăr.
  6. Ouă.
  7. Nuci (nu mai mult de 30 g pe zi).
  8. Ciocolată amară (2 pene pe zi).
  9. Produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi.
  10. Pâine și pâine integrală.

Cum să îndepărtați burta: exerciții pe care le poti face acasă

Cum să scapi rapid de grăsimea abdominală? Desigur, cu ajutorul activității fizice. Cu toate acestea, există și mai multe nuanțe aici. În primul rând, nu recomandăm formarea acasă fără a consulta mai întâi un antrenor și un medic. Exercițiile fizice necorespunzătoare vă pot dăuna sănătății. În plus, este posibil să aveți contraindicații pentru practicarea sportului.

De asemenea, trebuie spus că mulți oameni care doresc să slăbească în abdomen încep să lucreze din greu pentru a pompa abdomenul. Desigur, această sarcină întărește regiunea abdominală și strânge mușchii. Cu toate acestea, grăsimea nu renunță și nu dispare așa, așa că cei care slăbesc observă că, deși stomacul a devenit mai tonifiat, nu a scăzut ca dimensiune.

De ce se întâmplă? Faptul este că pomparea presei nu vă va ajuta să scăpați de kilogramele în plus. Puteți chiar să pompați cuburile acasă, dar acestea nu vor ieși, dar vor fi ascunse în continuare sub o coajă de grăsime.

Alternarea uniformă a sarcinilor aerobice și de forță va ajuta la arderea excesului în abdomen. Cu alte cuvinte, asigurați-vă că includeți exerciții cardio în antrenament: alergare, sărituri pe coardă, mers cu bicicleta – orice necesită multă activitate fizică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *