Cum să cucerești bărbatul Fecioară? Sfaturi simple de seducție

20 iun. 2022, 15:42,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Dacă nu știi cum să cucerești bărbatul Fecioară, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune sfaturi de seducție. Sunt simple și ușor de pus în practică.

Bărbatul Fecioară nu este unul ușor de cucerit. El apreciază onestitatea, sinceritatea și naturalețea, fiind, în același timp, dispus să se implice într-o relație pe termen lung. Deși drumul spre inima lui este unul anevoios, trebuie să știi că bărbatul Fecioară este foarte atras de acele femei care sunt punctuale, răbdătoare și acordă atenție felului în care arată. Pentru a-l prinde în mrejele tale, trebuie să arăți mereu impecabil, deoarece reprezentantul acestei zodii este un perfecționist.

Iată cinci sfaturi simple de seducție, pe care să le pui în practică, atunci când vrei să cucerești un bărbat născut în zodia Fecioară.

semnul zodiei fecioară

Bărbatul Fecioară nu este unul ușor de cucerit. El apreciază onestitatea, sinceritatea și naturalețea, fiind, în același timp, dispus să se implice într-o relație pe termen lung.

Cum să cucerești bărbatul Fecioară? Cinci sfaturi prețioase de seducție

Bărbatul Fecioară este analitic, perfecționist și urăște falsitatea. Iată cum trebuie să acționezi, pentru a-i atrage atenția și a-l cuceri.

Fii punctuală

Pentru bărbatul Fecioară este foarte important să ajungi la timp la întâlnire. Dacă ai întârziat, fie și zece minute, el va crea imediat o imagine despre tine (și nu una bună!). De aceea, pentru a-i arăta că ești o persoană manierată, care își respectă cuvântul, ai grijă să ajungi la întâlnire la ora stabilită. În sens contrar, își va pierde imediat interesul pentru tine.

Acordă atenție modului în care arăți

Bărbatul Fecioară, perfecționist din fire, caută ca femeia de lângă el să arate impecabil. Dacă vrei să îl faci să se îndrăgostească de tine, asigură-te că ești mereu îngrijită și parfumată. Acordă o atenție deosebită unghiilor, părului și încălțămintei. Reprezentantul acestei zodii este extrem de atent la detalii, iar dacă faci greșeala de a te machia strident sau de a te îmbrăca provocator, l-ai pierdut pentru totdeauna. Alege, în schimb, să fii elegantă și feminină.

Demonstrează-i că ai bun simț

Un bărbat născut în zodia Fecioară este atras de femeile cu capul pe umeri, care vorbesc calm, logic și elegant. Ba mai mult, apreciază ca partenera sa să fie inteligentă, educată, discretă și cu bun simț. Dacă ai izbucniri emoționale sau derapaje de personalitate, stai departe de bărbatul Fecioară, fiindcă el caută cu totul altceva.

Impresionează-l cu răbdarea ta

De regulă, bărbații Fecioară au o atitudine distantă, care te pot face să crezi că nu sunt interesați. Însă, trebuie să știi că acesta nu este decât un scut, care ascunde latura lui romantică. Așa că, înarmează-te cu răbdare și, vei vedea, că acel scut va cădea, voi devenind din ce în ce mai apropiați. Bineînțeles, dacă îndeplinești și celelalte aspecte prezentate.

Nu încerca să pari ceea ce nu ești

Dacă există un lucru pe care bărbatul Fecioară să îl urască din tot sufletul, acela este falsitatea. El își dorește o parteneră sinceră, nu una care îi face o mulțime de complimente , doar pentru a-i intra în grații. Evită să îl lauzi atunci când nu merită, fiindcă va crede că ești o persoană superficială. Este suficient să îi spui câteva cuvinte de apreciere sincere, pentru a-și da seama că ești interesată de el.

o femeie și un bărbat

Bărbatul Fecioară, perfecționist din fire, caută ca femeia de lângă el să arate impecabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *