Prima pagină » Magazin » Cum să alegi tipul potrivit de baloane și accesorii pentru baloane pentru evenimentul tău
Cum să alegi tipul potrivit de baloane și accesorii pentru baloane pentru evenimentul tău

Cum să alegi tipul potrivit de baloane și accesorii pentru baloane pentru evenimentul tău

07 sept. 2023, 10:32,
în Magazin

O petrecere nu ar fi o petrecere fără baloane. În ciuda naturii lor extravagante, alegerea celor potrivite baloane pentru petrecerea ta poate fi o provocare, mai ales dacă lucrezi cu un buget.

În acest articol, vom discuta despre cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când cumpărați baloane și accesorii.

Tipuri de baloane

  1. Baloane Latex

Baloanele din latex sunt standardul clasic în baloanele de petrecere. Acestea sunt elastice și sunt concepute pentru a se extinde până la de 5 ori dimensiunea normală.

Baloanele din latex sunt perfecte pentru a fi umflate atat cu aer cat si cu heliu.

  1. Folie

Baloanele din folie durează  mai mult decât  baloanele din latex. Când sunt umflate, baloanele din folie pot dura de la o săptămână întreagă până la două săptămâni. De asemenea, sunt mai puțin predispuse la spargere decât acestea cele din latex.

Pe de altă parte, baloanele din folie sunt mai puțin elastice, ceea ce înseamnă că sunt mai vulnerabile la deteriorarea termică și mai puțin probabil să fie expuse la temperaturi fierbinți. La fel ca baloanele din latex, baloanele din folie pot fi umplute si cu heliu.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați un balon

Găsirea exactă a ceea ce aveți nevoie poate fi confuză din cauza numeroaselor opțiuni pentru baloane și accesorii. Așadar, înainte de a face cumpărături pentru nevoile de petrecere, amintiți-vă următoarele lucruri care vă vor ajuta să vă dați seama ce articol să alegeți:

  1. Mărime și formă

Ai nevoie de ceva pe care să-l poți modela în diferite animale sau ceva cu o formă precisă? Vă rugăm să rețineți că baloanele din latex sunt maleabile, elastice și robuste. Pe de altă parte, baloanele din folie au de obicei forme și dimensiuni fixe.

Baloanele din folie vă permit să alegeți dintre zeci de forme (de la ceva complicat ca un dinozaur până la ceva simplu ca un cerc), în timp ce baloanele din latex pot fi limitative în acest sens.

  1. Design

Vrei un  balon imprimat/personalizat sau un balon obișnuit? Atât baloanele din latex, cât și cele din folie vin în diferite imprimeuri, mesaje și modele care pot aduce cu adevărat orice petrecere la viață, conform elefunstore.ro

  1. Cantități și costuri

Ai de gând să umfli baloanele cu heliu sau aer obișnuit? Veți folosi baloane din latex sau baloane cu heliu? Baloanele din latex sunt în general mai ieftine decât baloanele din folie, dar baloanele din folie se pot dovedi a fi mai eficiente, având în vedere că durează mai mult decât baloanele din latex.

Dacă intenționați să vă refolosiți baloanele, investiția în baloane mai rezistente, deși puțin mai scumpe, poate fi cea mai bună opțiune pe termen lung.

  1. Durata

Baloanele pot rămâne umflate zile, până la săptămâni, în funcție de tip. Dacă plănuiți un eveniment mare care durează săptămâni, un balon din folie ar putea fi mai bun, astfel încât să puteți începe pregătirea balonului din timp și să nu vă faceți griji cu privire la deflație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *