Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cum să alegi rochii de toamnă care să îți pună în evidență trăsăturile. Recomandările specialiștilor pentru o ținută fabuloasă

Cum să alegi rochii de toamnă care să îți pună în evidență trăsăturile. Recomandările specialiștilor pentru o ținută fabuloasă

04 sept. 2023, 14:36,
în Stiri si curiozitati

Iată cum să alegi rochii de toamnă care să îți pună în evidență trăsăturile. Stiliștii recomandă în acest sezon rochiile lungi și cu o croială pe corp, în culori calde, dar și rochiile îndrăznețe, midi sau scurte, în nuanțe pastelate și cu motive florale. Rochiile de toamnă oferă un look aparte fiecărei femei, iar dacă vestimentația este în ton cu machiajul, manichiura și coafura, atunci cu siguranță vom atrage multe priviri. Iată care sunt recomandările specialiștilor pentru o ținută fabuloasă.

Cum să alegi rochii de toamnă care să îți pună în evidență trăsăturile

Rochiile de toamnă sunt pe placul multor doamne. Acestea oferă fiecărei femei un aer elegant, rafinat și scot în relief silueta lor. Fie că este vorba de o zi obișnuită, fie ne pregătim pentru o petrecere, o ieșire cu prietenii sau pentru o zi de muncă, rochiile sunt alegerea perfectă.

În plin sezon de toamnă specialiștii recomandă rochiile cu imprimeu floral, rochiile din catifea, rochiile din dantelă, nelipsita rochie ,,little black dress, rochia cu mâneci lungi sau cu un umăr gol sau rochiile din stofă fină și cu modele geometrice.

Rochiile de toamnă sunt spectaculoase și oferă fiecărei femei un aer aparte, rafinat, elegant și romantic. Ținuta trebuie să se potrivească perfect cu machiajul, cu manichiura și coafura pentru a atrage privirile tuturor și a fi în centrul atenției.

Ce modele se poartă în acest sezon

Specialiștii recomandă pentru toamna anului 2023 rochiile cu imprimeu floral, în nuanțe de maro, verde închis și grena, cu o croială de tip kimono. La fel de apreciate sunt și rochiile din catifea. O rochie de catifea merge perfect la o nuntă, un eveniment privat sau chiar într-o zi obișnuită, totul depinde de tipul de croială și de cromatică.

Rochia de toamnă din catifea oferă un rafinament aparte femeii care o poartă, iar nunațele de grena, bleumarin, verde închis, mov sau galben vor oferi un look deosebit. Dacă ne pregătim pentru o petrecere de neuitat, putem opta pentru o rochie din dantelă în nuanțe nude sau grena, dar putem alege și rochia neagră, mereu la modă și elegantă. Ținutele de toamnă trebuie să se potrivească perfect cu machiajul, manichiura și coafura. Când vine vorba de manichiură, doamnele și domnișoarele pot opta pentru unghii de toamnă simple cu modele clasice. Specialiștii recomandă în acest sezon manichiura tip ombre, cea cu strasuri și cea cu modele geometrice pentru femeile îndrăznețe.

La fel de bine putem potrivi ținuta cu un machiaj natural în culori nude sau pastelate. O importanță aparte o are și coafura. Femeile cu părul lung optează pentru coafurile cu împletituri sau pentru buclele lejere. Doamnele cu părul scurt aleg coafurile retro, cele tip bob asimetric și coafurile în stil casual pentru un look fresh, relaxat și în același timp elegant. Stiliștii le recomandă doamnelor să nu exagereze cu culorile tari și cu ținutele extravagante pentru că în toamna anului 2023 se poartă hainele clasice, simple, elegante și nuanțele pastelate. De asemenea, coafurile romantice, lejere și manichiura simplă vor oferi un plus de rafinament și eleganță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024