Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste » Cum sa ai mereu picioare frumoase folosind bicarbonat de sodiu
Cum sa ai mereu picioare frumoase folosind bicarbonat de sodiu

Cum sa ai mereu picioare frumoase folosind bicarbonat de sodiu

01 apr. 2021, 12:25,
BZI.ro, în Sanatate

V-ați săturat de picioarele uscate, aspre și crăpate? Este adevărat că nu este foarte plăcut, mai ales cand trebue sa purtati sandale! Dar nu este nevoie să cumpărați o cremă de picioare pentru a vă trata picioarele! Din fericire, există un remediu natural pentru a trata picioarele uscate și crăpate în mod natural. Trucul pentru picioare foarte moi este să folosiți bicarbonat de sodiu.

De ce aveți nevoie? Bicarbonat de sodiu si apă. Umpleți ligheanul cu apă fierbinte. Se toarnă trei linguri de bicarbonat de sodiu. Se amestecă bine pentru a dizolva bicarbonatul de sodiu. Înmuiați-vă picioarele timp de 10 minute. Apoi amestecați 3 linguri de bicarbonat de sodiu și o parte de apă într-un castron. Se amestecă pana se formeaza o pastă. Aplicați pasta pe picioarele încă calde. Frecați-vă bine călcâiele pentru a îndepărta pielea moartă. Clătiți-vă picioarele cu apă fierbinte. Ștergeți-le și hidratati-le pentru a hrăni pielea!

Datorită acestui tratament cu bicarbonat de sodiu, picioarele tale își vor recâștiga moliciunea. Ușor, rapid și eficient, nu-i așa? Gata cu picioarele aspre și inestetice cu această soluție de casă! Acest scrub face picioarele foarte moi ca pielea bebelușului.

Cât de des se folosește acest tratament cu bicarbonat de sodiu? Pentru ca acest lucru să fie eficient și să reușească să te scape în cele din urmă de picioarele uscate, este important să faceți acest tratament cel puțin o dată pe săptămână. Dar dacă aveți picioarele super uscate, nu ezitați să repetati proceduca de 2 sau 3 ori pe săptămână.

De ce funcționează? Bicarbonatul de sodiu, cu textura sa aspră, acționează ca o răzătoare naturală pe picioare. Înmuiata de apă fierbinte, rugozitatea pielii va dispărea. Înmuierea permite, de asemenea, patrunderea apei în pielea crăpată a picioarelor și hidratarea sa profundă. Și în plus, bicarbonatul îndepărtează mirosurile rele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *