Prima pagină » Lifestyle » Cum să ai grijă de pielea ta în ajunul anului nou
Cum să ai grijă de pielea ta în ajunul anului nou

Cum să ai grijă de pielea ta în ajunul anului nou

07 dec. 2020, 13:55,
în Lifestyle

E frig și vânt afară? Pielea ta are o perioadă grea iarna. De aceea, este atât de important să folosiți produse pe timp de zi cu o textură densă pe vreme rece: acestea creează o barieră de protecție invizibilă pe piele, protejând epiderma de mediul extern agresiv și în același timp hrănindu-l și hidratându-l pe tot parcursul zilei. O regulă universală: orice cremă în timpul iernii trebuie aplicată cu 15-20 de minute înainte de a ieși afară, astfel încât să aibă timp să fie absorbită.

Curățați ușor

Gelurile de spălare și scruburile agresive sunt cel mai bine puse deoparte până în vară. Iarna, pielea suferă de schimbări de temperatură, vânturi reci, aer cald și uscat din interior. Prin urmare, în procesul de plecare, nu ar trebui să o răniți suplimentar. Spălați-vă fața mai degrabă cu apă caldă decât cu apă fierbinte pentru a evita iritarea. Folosiți produse sub formă de spumă sau lapte.

Programează o vizită la cosmeticiană

Dacă aveți dubii cu privire la alegerea produselor de îngrijire pentru iarnă, mergeți la un cosmetician profesionist. El vă va evalua starea pielii și vă va sfătui cu privire la îngrijirea iernii potrivită pentru dvs. Un cosmetolog este un specialist, pentru o vizită la care trebuie să-ți croiești timpul în programul dintre activitățile de Anul Nou și excursiile pentru cadouri.

Adăugați măști

Măștile nu sunt doar un instrument excelent atunci când trebuie să vă puneți rapid fața în ordine înainte de un eveniment sau după un zbor. Măștile sunt bune pentru o nutriție îmbunătățită și o hidratare în timpul iernii, când lumina soarelui este mică și vremea din afara ferestrei nu este deloc fericită. Căutați produse cu avocado, ulei de cocos, ulei de sâmbure de caise, extracte de fructe sau flori. Alternează măștile de lut și cărbune cu măști mai ușoare și hidratante pentru a nu usca pielea.

Ține-ți mâinile calde

Purtați mănuși sau mănuși în timpul patinării mult așteptate printre lumini, când alergați de acasă la metrou sau doar la plimbări. Vor proteja pielea delicată a mâinilor de vântul înghețat. Sunt potrivite atât mănușile clasice din lână, cât și mănușile tehnice din materiale antivent. Aplicați o cremă de mâini pe bază de ulei pe timp de noapte pentru a vă menține pielea hrănită în timp ce dormiți.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *