Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cum să agăți o fată: Sfaturi prețioase de la specialiști

Cum să agăți o fată: Sfaturi prețioase de la specialiști

23 mart. 2022, 16:01,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Dacă nu știi cum să agăți o fată, nu îți face griji. În acest articol îți vom dezvălui câteva sfaturi prețioase de la specialiști.

Să cucerești o fată poate fi dificil, însă urmând o serie de sfaturi, o vei impresiona cu siguranță. În primul rând, renunță la replicile de agățat penibile și fii natural. De asemenea, ai grijă la limbajul corpului și la hainele pe care le porți. Probabil ai auzit că prima impresie contează, așa că fii atent la detalii și adoptă un stil matur. Despre acestea și despre multe alte sfaturi vom vorbi în rândurile care urmează.

o femeie și un bărbat care flirtează

Renunță la replicile de agățat penibile și fii natural.

Cum să agăți o fată: Nu folosi replici de agățat

Potrivit mai multor studii, replicile de agățat și-au pierdut din farmec odată cu trecerea timpului. Majoritatea femeilor fug de acei bărbați care folosesc replici de agățat. În schimb, acestea preferă naturalețea și apreciază atunci când sunt abordate direct. De exemplu, îi poți spune fetei pe care o placi: „Bună! Nu am mai fost aici. Poți să îmi spui care este cel mai gustos fel de mâncare?”. O astfel de replică te va face să pari încrezător.

Mare atenție la limbajul corpului!

Acordă atenție modului în care reacționezi și felului în care îți miști mâinile, de exemplu. Specialiștii sunt de părere că menținerea spatelui drept și a părții frontale îndreptate spre persoana de care ești interesat, îi va da de înțeles că vrei să o cunoști. În plus, dacă stai cu brațele încrucișate sau dacă petreci prea mult timp pe rețelele sociale, fata de care îți place se va simți neglijată.

Lasă-ți barbă

Prezența bărbii este un indicator pentru masculinitate, putere fizică și sănătate. În urma unor studii s-a demonstrat că, pentru femei, barba este echivalentă unor funcții sexuale peste medie. De asemenea, specialiștii au mai scos la iveală faptul că barba de zece zile este cea mai atractivă.

Cum să agăți o fată: Ai grijă la hainele pe care le porți

Încearcă să nu porți aceleași haine pe care le-ai purtat și acum două zile. Poartă, în permanență, ceva curat și folosește deodorant. Femeile sunt mai sensibile la mirosuri și s-ar putea să te respingă, dacă nu ai grijă de igiena ta.
Mai mult decât atât, alege să te îmbraci în roșu, fiindcă această culoare este simbolul dorinței sexuale. Roșul indică putere și dominanță, iar bărbații care îl poartă sunt percepuți ca fiind de succes.

Mergi la sală

Bărbații musculoși sunt mai atractivi în ochii femeilor, deoarece par să aibă genele potrivite pentru asigurarea perpetuării speciei. De aceea, mergi la sală și ai grijă de corpul tău, pentru a avea mai mult succes la femei.

Vorbește despre ceea ce simți

Femeile sunt mai atrase de acei bărbați care vorbesc despre sentimentele lor, decât de cei care afișează o imagine rece. Această caracteristică îi face ideali pentru o relație pe termen lung.

Cum să agăți o fată: Spune-i o glumă

Femeile adoră bărbații cu simțul umorului. Astfel că, dacă acesta este punctul tău forte, nu uita să îl folosești. Umorul le arată femeilor cât de inteligent și de sociabil ești.

un cuplu care stă la masă

Vorbește despre ceea ce simți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *