Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cum să adaugi dimensiune și volum părului. Șuvițele blonde pe păr șaten îți pot transforma total aspectul

Cum să adaugi dimensiune și volum părului. Șuvițele blonde pe păr șaten îți pot transforma total aspectul

22 sept. 2023, 15:25,
în Stiri si curiozitati

Poate că blondele se distrează mai mult, dar posibilitățile sunt nesfârșite când vine vorba de părul șaten. Mai ales acum, cu cea mai în voga tendință, șuvițele blonde pe păr șaten. Părul șaten cu șuvițe se deosebește foarte mult de cel în nuanțe tradiționale.

Șuvițele sunt fire mai deschise, care oferă versatilitate, și un apect mai luminos și mai greu. Această tehnică făcută într-un mod subtil, de către un profesionist, va oferi părului mai multă dimensiune, și vei fi nevoită să acorzi mult mai puțin timp pentru aranjare. Pe măsură ce intrăm tot mai mult în toamnă, câteva șuvițe mai deschise sau mai închise pot fi opțiunea ideală pentru o mică schimbare de look, care nu afectează prea mult firul de păr. Procesul de obținere a șuvițelor pe parul șaten variază în funcție de nuanța ta de bază.

Abordează un nou stil cu șuvițe blonde pe păr șaten

Nu se poate nega că schimbările semnificative sunt mai dificil de obținut cu cât părul este mai închis la culoare. Dacă ai o nuanță închisă și iți dorești o schimbare dramatică, cum ar fi blond sau roșu, atunci trebuie să ai grijă și să te preocupi de sănătatea părului, luând în considerare ca rădăcinile întunecate vor ieși în evidență într-un mod stângaci. Deci, ce ar fi de făcut dacă îți dorești o astfel de schimbare? Aici intervine tehnica șuvițatului, care poate încorpora tonuri calde și reci pentru a construi un gradient care adaugă dimensiune și profunzime unui păr șaten, fără a sări în evidență faptul că părul este vopsit. Astfel de șuvițe, făcute într-un mod profesionist, vă vor oferi un aspect sofisticat și luxos.

De asemenea, este adevărat că părul închis la culoare revine în tendințe, ceea ce înseamnă că multe persoane vor opta pentru șuvițe, folosind o varietate de tonuri, pentru un rezultat unic. Aceste șuvițe care încadrează fața, pot fi aplicate astfel încât să vă pună în evidență cele mai frumoase trăsături ale chipului.

De ce criterii ar trebui să ții cont în realizarea șuvițelor

Dacă ai decis să mergi la salon, este important să-i comunici hairstylist-ului exact ceea ce îți dorești să obții. De asemenea, este important să te consulți cu acesta pentru a afla dacă tenului tău i se potrivesc tonurile calde, reci sau neutre, această decizie putând fi luată independent de cât de deschisă sau întunecată este nuanța aleasă. Tonurile calde includ nuanțe precum cafea, auriu și caramel, în timp ce tonurile mai reci includ argintiu, gheață și taupe. Stilistul îți va pune în evidență părul astfel încât să-i ofere profunzime și dimensiune, asemenea unui balayage, doar că mai sofisticat.

În funcție de factori precum timpul sau banii, puteți cere și un tratament hidratant la sfârșit. Dacă acest lucru este în afara bugetului tău, încearcă un tratament hidratant la domiciliu.
Când vă spălați părul, utilizați un șampon nuanțator violet sau albastru, mai ales dacă aveți nuanțe mai deschise de blond în păr. Folosirea unui șampon violet va păstra strălucirea șuvițelor blonde, chiar dacă nuanța se estompează de-a lungul timpului. Păstrați-vă proaspete șuvițele blonde pe păr șaten, folosind în mod regulat produse de îngrijire a părului după duș, cum ar fi uleiuri, seruri și creme pentru bucle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *