Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum s-au cunoscut Valentin Sanfira și Codruța Filip. Ce i-a plăcut cel mai mult la artistă: „S-a lăsat foarte greu”

Cum s-au cunoscut Valentin Sanfira și Codruța Filip. Ce i-a plăcut cel mai mult la artistă: „S-a lăsat foarte greu”

13 oct. 2024, 18:20,
în Cancan ultimă oră

Valentin Sanfira și Codruța Filip trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu împart doar viața personală, ci și profesională. Ambii sunt cântăreți de muzică populară și formează o echipă apreciată de public.

Valentin Sanfira și Codruța Filip au povestit cum s-au cunoscut prima dată și care a fost reacția artistului atunci când a văzut-o. Ei au fost invitați la o emisiune pentru a-i face o surpriză Laurei Lavric, iar de atunci s-u remarcat.

Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au întâlnit acum 6 ani

Valentin Sanfira: Am cântat amândoi, eram invitați, acum șase ani.

Codruța Filip: Trebuia să-i facem o surpriză doamnei Laura Lavric, pentru că pe atunci cântam cu fiul dumneaei, iar Valentin, la fel. El a venit cu un compliment, cu 2, 3, un Instagram.

Valentin: S-a lăsat foarte greu, vreau să-ți spun că în emisiune mi-a plăcut mult de ea. Mi-a plăcut energia ei, eu am venit sunt foarte stresat, supărat, atunci filmam la două emisiuni în paralel, iar în momentul în care am ajuns în culise, unde ne schimbam, eram îmbrăcat, îmi puneam doar brâul, am intrat și am făcut cunoștință cu toată lumea. Nu o știam, nu o văzusem niciodată. Eu m-am dus, dar nu o cunoșteam.

Codruța: El a venit, a dat mâna, mi-a povestit ulterior că era să rămână fără permis în drum spre platou.

„A venit, a salutat pe toată lumea și a venit și la mine, că eram și eu lângă. “Bună, sunt Valentin”. Eu: “Bună, sunt Codruța”. Nu știam. Eu eram la facultate. Stăteam în chirie, nu avem televizor, nu aveam nimic, mergeam, îmi făceam emisiunile mele, cântările, la facultate, cursuri, nu știam. După, în platou a venit cu o plăcintă”, a mai spus Codruța Filip, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
12 octombrie 2024
12 octombrie 2024