Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum s-au cunoscut Flick și Denisa Filcea, în urmă cu patru ani. Cei doi s-au căsătorit după trei luni de relație

Cum s-au cunoscut Flick și Denisa Filcea, în urmă cu patru ani. Cei doi s-au căsătorit după trei luni de relație

28 sept. 2024, 18:40,
în Cancan ultimă oră

Flick și Denisa Filcea formează unul dintre cuplurile îndrăgite din România, dar niciunul dintre ei nu se aștepta la acest lucru în urmă cu patru ani. S-au cunoscut pentru o colaborare și a fost o mare dragoste încă de la început. Au făcut pași foarte repede și în doar trei luni s-au căsătorit în Creta, fiind alături doar de nașii lor.

Denisa Filcea și Flick s-au cunoscut în urmă cu patru ani, la scurt timp după ce a început pandemia. El a fost căutat de către tânără pentru o promovare la radio, iar de acolo a început o frumoasă poveste de dragoste între ei.

Denisa Filcea a făcut primul pas spre Flick

În prezent formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, dar la început niciunul nu știa că vor ajunge să aibă o relație. În aprilie 2020 Denisa Filcea a făcut primul pas și i-a trimis un mesaj un Flick, unde îi cerea o reclamă pentru școala de dezvoltare personală pe care o deținea, după ce a apelat la radioul unde lucra.

După câteva zile, fostul om de radio a văzut mesajul de la tânără și a observat cât este de frumoasă. În anul 2019, Denisa Filcea a câștigat titlul de Miss Planet, astfel că trăsăturile ei ieșeau în evidență.

„Este o poveste foarte lungă. Nu foarte lungă, dar interesantă. Pe scurt, eram acum 4 ani, în aprilie 2020, abia începuse pandemia și mi-am cunoscut soția. Mi-a scris pe Instagram, pentru că avea un business la Oradea, o școală de dezvoltare personală pentru copii, și a scris la radio pentru că voia reclamă locală pe radio, în Oradea. Discutând cu cineva de la marketing, dându-i planuri tarifare și nu știu ce, ea și-a făcut niște calcule și și-a dat seama, că ei i-au recomandat să lucreze mai bine cu un influencer, și a ajuns să îmi scrie mie.

Știa că sunt la radio, nu mă urmărea, nu era vreo fană. Mi-a scris, eu i-am răspuns. Mesajul, eu nu o urmăream, ea nu mă urmărea, intră la «others» pe Instagram și am văzut mai târziu, peste câteva zile. Am văzut mesajul ei, nu ascund faptul că am văzut poza, am văzut că este o femeie frumoasă și o oportunitate de business în același timp”, a spus Flick la podcastul moderat de Bursucu.

Flick a îndrăgit-o imediat de Denisa Filcea

Denisa Filcea și Flick au început să vorbească foarte des, iar conversațiile lor treceau de patru ore. Fostul om de radio a fost uimit de ea, atât de frumusețe, cât și de faptul că deținea un business de succes în Oradea și era independentă financiar.

Cu toate că se înțelegeau foarte bine, au amânat momentul primei întâlniri de teama fricii. După ce s-au văzut au rămas împreună și au decis să se căsătorească după trei luni, pe Insula Creta, din Grecia.

„Am început să vorbim, era pandemie repet. Mi-a povestit ce face și mi s-a părut foarte tare pentru o fată de 20 și ceva de ani și să fie independentă financiar. Am mai discutat cu ea, am vrut să o mai ajut, să spun așa. Până la urmă am început să vorbim la telefon, pe urmă videocall. Eu am simțit de atunci că e ceva, pentru că mai aveam timp să pierdem timp. Vorbeam cu ea la telefon și știi că la 4 ore se închide apelul, închide rețeaua, o sunam din nou. Vorbeam foarte mult, dar amândoi am recunoscut că am amânat momentul, simțeam că e o conexiune, dar am amânat de frică că nu arătăm ca în poze. Mai mult mie, că poate ea m-a mai văzut”, a povestit Flick.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`