Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum s-au afișat Spike și Livia Eftimie, la un an de la divorțul de Cătălin Bordea. Imagine rară cu cei doi îndrăgostiți

Cum s-au afișat Spike și Livia Eftimie, la un an de la divorțul de Cătălin Bordea. Imagine rară cu cei doi îndrăgostiți

28 iul. 2024, 14:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ipostaza în care s-au afișat Livia Eftimie și Spike, la un an de la divorțul de Cătălin Bordea. Cei doi au postat o imagine rară pe rețelele de socializare. Îndrăgostiții par mai apropiați ca niciodată!

Lumea mondenă a fost zguduită când s-a aflat că Livia Eftimie, fosta soție a lui Călălin Bordea, și Spike, fostul cel mai bun prieten al celebrului comediant, sunt împreună. Reacțiile nu au întârziat să apară. În timp ce unii i-au lăudat pentru că au ales să fie fericiți și au luptat pentru relație, indiferent de părerea celor din jur, alții i-au criticat aspru.

Spike și Livia Eftimie, imagine la un an de la divorțul de Cătălin Bordea

Cei doi îndrăgostiți s-au afișat împreună pe rețelele de socializare. Spike a postat pe InstaStory o fotografie în care o ținea în brațe pe aleasa inimii lui, Livia Eftimie.

După cum bine știm cu toții, paparazzii Spynews.ro au fost ochii pe cei doi încă de la început și i-au surprins de mai multe ori împreună, chiar dacă ei încercau să stea departe de ochii curioșilor.

Fosta soție a lui Cătălin Bordea a fost văzută în trecut în timp ce se plimba printr-un mall din Capitală, căutând cadouri pentru Spike. Pentru celebrul comediant, această situație a fost extrem de dureroasă.

Cătălin Bordea a trecut prin clipe de coșmar din momentul în care a aflat că a fost trădat atât de femeia alături de care își dorea să trăiască o viață întreagă, dar și de prietenul lui cel mai bun.

Comediantul merge la terapie

Momentele grele te fac mai puternic, iar Cătălin Bordea știe foarte bine. Comediantul nu a renunțat să meargă la terapie, după un an de la divorțul de fosta lui soție.

„În fiecare săptămână! Nu îl las. E foarte bun omul. Îți spune în față. Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți, adică… A fost un pic ciudat la început, că eu vin din educația aia unde nu împărtășești lucruri, mai ales cu un bărbat, să zică despre tine că ești mai puțin bărbat”, a declarat Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Cu toate acestea, divorțul nu a fost singura experiență grea pentru Cătălin Bordea. Mama comediantului s-a stins din viață după separarea lui de fosta parteneră.

Chiar dacă a trecut prin astfel de clipe, ajutorul pe care l-a primit de la psiholog a dat roade, așa că îndrăgitul comediant se simte din ce în ce mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *