Prima pagină » Cancan » Cum s-a transformat cea mai frumoasă polițistă din România după ce a plecat în SUA

Cum s-a transformat cea mai frumoasă polițistă din România după ce a plecat în SUA

05 mai 2023, 14:47,
în Cancan

În 2017, frumoasa Luiza poza pentru calendarul Frontiera și cucerea România. Avea la acel moment 26 de ani, venea din Dorohoi, lucra ca și Polițist de Frontieră și mulți o considerau cea mai frumoasă polițistă din țară.

Dorohoinews scria despre ea că era imaginea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi era mândria colegilor. O fotografie cu ea în uniformă a ajuns să fe promovată pe site-ul IGPF.

Cum s-a transformat cea mai frumoasă polițistă din România

În 2019, Luiza Ciuclea a agățat în cui uniforma de polițistă și a plecat în Statele Unite cu proaspătul ei soț, campion mondial la culturism, de naționalitate egipteană.

Conform botosaninews, cei doi s-au cunoscut la un concurs de bodybuilding, Ahmed provenind dintr-o familie de culturiști. După 5 luni de relație, bărbatul a cerut-o pe româncă de soție, iar aceasta a acceptat.

”Am ajuns în New York. Aici trăiesc și suntem căsătoriți.(…) Voi urma o școală și cursuri aici pentru un job asemănător”, a declarat Luiza Ciuclea pentru botosaninews.ro, în 2019.

În ultima perioadă, Luiza a fost tot mai zgârcită cu aparițiile în mediul online. Ea și-a păstrat însă fotografiile din perioada în care lucra la Botoșani, la Poliția însă recent a mai adăugat una în care își expune corpul extrem de bine lucrat la sală.

”Mi-am propus să îmi depășesc condiția, limitele (atât pe plan profesional cât și personal), deși se spune că viața nu are limite decât pe cele pe care ți le impui singur”, declara Luiza în urmă cu 5 ani, când a fost descoperită și promovată la nivel național ca imagine a Poliției de Frontieră.

Fanii însă trag concluzia că e posibil ca frumoasa Luiza să fi devenit și mamă între timp.

O altă polițistă extrem de atrăgătoare a atras atenția mass-mediei

Andrada Voicu a devenit cunoscută după ce a declarat război sistemului, a făcut o serie de dezvăluiri extrem de personale în mediul online. Tânăra a mărturisit că în anul 2018, în urma unui test Papanicolau, a aflat cu stupoare că este infectată cu tulpina 16 a virusului HPV, o tulpină răspunzătoare de 70 la sută din tipurile de cancer de col uterin. Odată ce a aflat acest lucru, în viața Andradei au urmat o serie de investigații, tânăra trecând și printr-o conizație

Dorind să le facă pe doamne și domnișoare să conștientizeze cât de periculoasă este infecția cu virusul HPV, polițista a vorbit deschis despre importanța imunizării atât a fetelor, cât și a femeilor care și-au început viața sexuală. Andrada Voicu a precizat că în adolescență și-a făcut prima doză a vaccinului anti-HPV, dar din cauza lipsei de informare nu a făcut-o și pe cea de-a doua.

Polițista Andrada Voicu subliniază faptul că românii, în ciuda multiplelor metode de informare, nu știu prea multe despre virusul HPV și despre problemele grave pe care le poate cauza infectarea cu acesta. De aceea, în speranța că ar putea influența măcar un număr mic de adolescente să se vaccineze anti-HPV, polițista a ales să vorbească deschis despre acest subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *