Prima pagină » Cultural » Cum s-a schimbat viața Crinei Abrudan după participarea la Survivor. Vedeta are un mare regret

Cum s-a schimbat viața Crinei Abrudan după participarea la Survivor. Vedeta are un mare regret

13 apr. 2023, 09:20,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum s-a schimbat viața Crinei Abrudan după participarea la Survivor. Fosta prezentatoare tv a rezistat în competiție doar o lună, însă a fost suficient pentru a învăța o lecție de viață. Aceasta a avut un conflict cu Mihai Zmărăndescu și a trecut cu greu peste tensiunile pe care le-a avut cu ceilalți concurenți. Crina Abrudan a dezvăluit că mariajul ei a avut de suferit după ce a revenit acasă din faimoasa competiție. Vedeta are un mare regret.

Cum s-a schimbat viața Crinei Abrudan după participarea la Survivor

Crina Abrudan este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta a făct furori pe vremea când prezenta știrile sportive. De câțiva ani, Crina Abrudan s-a retras din lumina reflectoarelor și a dat lovitura în afaceri. Participarea la celebra competiție Survivor a adus-o în atenția publicului autohton. Fosta prezentatoare a dezvăluit recent că experiența de la Survivor a schimbat-o complet și a avut de învățat multe, mai ales când vine vorba de relația cu oamenii.

,,Dacă aș lua-o de la capăt, ar trebui să abordez diferit relația cu oamenii. Aici mi-a fost, de fapt, greu și nu știu dacă aș putea să fiu altfel și să ies și mândră de mine de acolo, și apreciată de public. De aceea, pentru mine, probabil că cele patru săptămâni au fost suficiente. (…) Mi-a crescut inima și am fost mândră de mine când am văzut că oamenii m-au plăcut și m-au apreciat tocmai pentru că am stat departe de certuri, scandaluri, strategii menite să rănească și să jignească alți oameni și să mă pună pe mine într-o lumină proastă., a declarat vedeta tv.

În prezent, Crina Abrudan se dedică afacerilor sale și ale soțului ei, Gabi Popescu, iar pe rețelele de socializare își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Vedeta arară spectaculos la vârsta de 45 de ani și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Pe Instagram, fosta prezentatoare împărtășește cu fanii săi experiențe din viața privată, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Crina Abrudan reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei.

Ce spune vedeta despre soțul ei

Crina Abrudan regretă că a avut parte de certuri și conflicte cu colegii săi de la Survivor, însă a contat enorm că a fost susținută mereu de soțul ei. Vedeta a precizat că nu a fost despărțită până acum atât de mult timp de partenerul de viață.

,,De când ne cunoaștem, nu am stat atât de mult despărțiți și nici fără să vorbim. La fel și cu mama, niciodată nu am stat în viața asta o lună fără să vorbim, noi vorbind zilnic la telefon. Nu ne-a schimbat în niciun fel, Gabi a fost și el plecat din țară o parte din perioada în care am lipsit eu, a revenit cu o zi înaintea mea, iar odată ce am ajuns amândoi acasă, lucrurile au revenit la normal. Oricum mie nu mi s-a părut că am fost plecată cinci săptămâni de acasă, a trecut timpul atât de repede, încât parcă au fost câteva zile., a mai precizat fosta prezentatoare tv.

Crina Abrudan a avut parte de multe conflicte în competiția de la Survivor. Prezentatoarea se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare la tv. Aceasta are o carieră de succes, iar pe plan personal radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *