Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum s-a pozat chef Sorin Bontea cu soția sa. De obicei, juratul de la „Chefi la cuțite” este discret cu viața de familie

Cum s-a pozat chef Sorin Bontea cu soția sa. De obicei, juratul de la „Chefi la cuțite” este discret cu viața de familie

08 nov. 2022, 10:27,
în Radio

Recent, chef Sorin Bontea a făcut publică o poză în care apare și soția sa, un lucru mai rar ținând cont cât de discret este acesta în ceea ce privește viața de familie. Curios lucru, deși până acum au apărut câteva imagini cu partenera îndrăgitului chef, în mass-media nu a apărut niciodată numele ei. Reamintim că Sorin Bontea și soția sa se cunosc din 1989, fiind căsătoriți de 28 de ani.

Chef Sorin Bontea, cel mai discret dintre jurații de la „Chefi la cuțite”, și-a luat fanii prin surprindere și a publicat pe Instagram o imagine cu soția lui. Cei doi apar pe un ring de dans, într-o ipostază tandră. Celebrul bucătar a păstrat însă misterul și a pus un cadru în care soția lui apare cu spatele.

Cum s-a pozat chef Sorin Bontea cu soția sa

Sorin Bontea, în vârstă de 52 de ani, s-a născut pe 2 martie 1970, iar 19 ani mai târziu și-a întâlnit marea dragoste, la o petrecere. După cinci ani a dus-o la altar pe femeia iubită, în 1994, din acea perioadă datând una dintre puținele imagini cu soția îndrăgitului chef. Iar aceasta este o dovadă că discreția este literă de lege în familia juratului de la „Chef la cuțite”. Dar iată că, în weekend, Bontea a făcut o excepție și a publicat pe Instagram o poză rară cu partenera lui de viață.

Chef Bontea și soția sa dansează ochi în ochi și mână în mână pe un ring, la ceea ce pare a fi o petrecere fastuoasă. Eleganți, el la costum cu papion, iar ea în rochie de seară, soții Bontea au primit o mulțime de aprecieri din partea fanilor.

„Superbi! Multă fericire, sănătate și succes în tot ceea ce faceți. Lângă un bărbat puternic există mereu o femeie înțeleaptă, răbdătoare și minunată”, „Adorabili, vă stă bine împreună”, „O altă față a chefului Bontea”, sunt doar câteva dintre comentariile celor de pe Internet, potrivit LPF.

Fiul lui chef Sorin Bontea, campion național de anduranță în „Logan Cup”

Sorin Bontea și soția lui au doi copii mari și talentați. La 24 de ani, Iulian nu numai că a devenit pilot, dar este și campion național în Campionatul Național de Anduranță (Romanian Endurance Series – RES), în „Logan Cup”. În toamna anului trecut, chef Sorin Bontea a făcut anunțul pe rețelele sociale.

„Weekend-ul trecut, Iulian Bontea a devenit Campion Naţional la clasa Logan. Mi se citeşte bucuria pe faţă, nu? Am încercat mereu să sprijin pasiunile copiilor mei pentru că ştiu cât sunt de importante!”, a scris chef Sorin Bontea, pe contul de socializare.

Miruna Bontea a devenit o domnișoară superbă

Miruna, fata lui chef Sorin Bontea, a împlinit în luna octombrie 20 de ani. Inedit este că fiul și fiica juratului de la „Chefi la cuțite” sunt născuți la o zi distanță, dar în ani diferiți. Acum doi ani, la majoratul Mirunei, chef Bontea a scris un mesaj emoționant, pe Facebook.

„Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian. Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr… cât de cât. Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!”.

Miruna are toate șansele să facă o carieră în televiziune sau în modelling. Este din ce în ce mai frumoasă, mai dezinvoltă, iar asta se vede și din felul în care pozează pentru Instagram. Mai mult, fata lui Bontea a debutat și la TV, într-o ediție din 2018 a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *