Prima pagină » Actualitate » Cum s-a lăudat un tânăr din Călan, judeţul Hunedoara prietenilor după ce şi-a aruncat iubita de la etajul 3
Cum s-a lăudat un tânăr din Călan, judeţul Hunedoara prietenilor după ce şi-a aruncat iubita de la etajul 3

Cum s-a lăudat un tânăr din Călan, judeţul Hunedoara prietenilor după ce şi-a aruncat iubita de la etajul 3

07 feb. 2022, 10:46,
în Actualitate

Tânărul din Călan, judeţul Hunedoara, care şi-a aruncat iubita de la etaj, s-a lăudat prietenilor cu gestul său. El a fost reţinut pentru tentativă de omor.

Sâmbătă seara, poliţia oraşului Călan, judeţul Hunedoara, a fost sesizată în urma unui conflict între doi iubiţi. Un tânăr şi-ar fi lovit iubita, în vârstă de 18 ani, iar apoi a aruncat-o de la fereastra apartamentului situat la etajul 3.

Tânăr din Călan, Hunedoara, motiv de laudă în fața prietenilor, după ce și-a aruncat pe geam iubita

Sâmbătă seară, după ce s-a luat la ceartă cu iubitul, o tânără în vârstă de 18 ani a fost aruncată pe geam de către acesta, de la etajul trei al unui bloc din Călan, judeţul Hunedoara. După săvârşirea acestei fapte, tânărul în vârstă de 19 ani s-a lăudat în faţa prietenilor şi le-a spus: „Am aruncat-o pe geam”.

Din fericire, în urma căzăturii, tânăra a supravieţuit şi a fost preluată de către un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, fiind diagnosticată cu fractură de bazin, fractură de femur şi multiple traumatisme la nivelul capului şi membrelor.

Tânărul de 19 ani a fost reținut de către polițiști, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând apoi a se lua măsurile legale corespunzătoare.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor

Toată tragedia s-a întâmplat sâmbăta seara, 5 februarie 2022, atunci când cei doi iubiţi au început să se certe. La un moment dat, în toiul scandalului, tânărul a împins-o pe femeie pe geam, de la etajul trei al blocului, aceasta fiind grav rănită.

„În jurul orei 18.00, Poliția Orașului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan între doi concubini, bărbatul şi-ar fi agresat fizic concubină, în vârstă de 18 ani, ulterior aruncând-o de la fereastra apartamentului, situat la etajul 3. Tânără a supraviețuit și a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spitalul din municipiul Hunedoara pentru îngrijiri medicale. Prezumtivul autor al faptei, în vârstă de 19 ani, din Călan se află în momentul de față în custodia polițiștilor, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând a se lua măsurile legale.

Cercetările au fost preluate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Din nefericire, astfel de accidente au loc tot mai frecvent. Un alt caz este acela a unei tinere în vârstă de 18 ani din Botoșani care a supraviețuit după ce a căzut de pe schele, încercând să intre pe geam. Într-o altă ordine de idei, o tânără și-a pierdut viața în Brașov, după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc de garsoniere. Prima ipoteză a anchetatorilor a fost sinuciderea. Femeia, în vârstă de 30 ani locuia singura și se mutase de puțin timp în bloc. Trupul ei a fost văzut pe caldarâm de un vecin care a sunat imediat la 112, dar aceasta murise deja pe loc, medicii de la ambulanță nemaiputând face nimic.

Tânărul din Călan, județul Hunedoara, în vârstă de 19 ani ce și-a aruncat iubita de la etajul 3 al unui bloc, va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind reţinut sub acuzaţia de tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *