Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum s-a lăsat fotografiată Elena Gheorghe, în ziua în care a împlinit 38 de ani. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

Cum s-a lăsat fotografiată Elena Gheorghe, în ziua în care a împlinit 38 de ani. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

31 iul. 2023, 20:41,
în Cancan ultimă oră

Sărbătoare mare în familia Elenei Gheorghe! Celebra cântăreață își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artista împlinește 38 de ani și sărbătorește alături de cele mai dragi persoane ale sufletului ei. Până la această vârstă Elena Gheorghe a reușit să își clădească o carieră impresionantă în domeniul muzical, dar la fel de bine stă și în viața personală.

Elena Gheorghe este foarte fericită în această zi și sărbătorește așa cum se cuvine.Cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde are foarte mulți urmăritori. Astăzi, Elena a făcut o postare în care își anunța fanii că își serbează ziua de naștere și a postat un filmuleț în care apare ținând în mână o prăjitură. Cântăreața, îmbrăcată într-o rochie roz, mulată, care îi scotea în evidență silueta de invidiat, și-a pus o dorință și a suflat în lumânare cu putere.

„La mulți ani mie!”, a scris Elena Gheorghe în postarea de pe Instagram.

Fanii au felicitat-o imediat pe Elena Gheorghe

Celebra cântăreață este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar pe rețelele de socializare are peste 1,3 milioane de urmăritori, care îi apreciază mereu postările și îi lasă nenumărate comentarii.

Astăzi, Elena Gheorghe își sărbătorește ziua de naștere, motiv de bucurie și pentru fanii ei, care nu au ezitat să o felicite și să îi ureze „La mulți ani” în cele mai frumoase moduri. Vedeta a strâns aproape 300 de comentarii la postarea pe care a făcut-o de ziua ei, acolo unde internauții s-au grăbit să îi facă cele mai frumoase urări.

„La mulți ani, Elena fantastică!”/ „La mulți ani, suflet drag! Multa sănătate și fericire! Esti un om minunat,cu un suflet de aur! Mereu ne bucuri prin muzica ta și prin tot ceea ce faci! Iti mulțumim din suflet. Iti doresc tot binele din lume! Love u,Queen”/ „La mulți ani om frumos, să fi sănătoasă și fericită alături de familia ta frumoasa!”/ „La mulți ani om frumos. Sa fii sănătoasă și fericita alături de minunata ta familie, toată viata”/ „La mulți ani binecuvântați! La mulți ani fericiți și sănătoși! Multă sănătate și fericire! Dumnezeu să te binecuvânteze și să te ocrotească!”/ „Elenaaaa la mulți ani iubita mea!!! Sa fii mereu cu zâmbetul pe buze,căci iti sta superb!!! Love uuuu”, i-au transmis fanii Elenei Gheorghe, în secțiunea de comentarii de la postarea ei.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`