Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum s-a descurcat Serghei Mizil la închisoare, în filmul „Visul” și care este marea lui avere. Sora lui a avut o relație cu Nicu Ceaușescu

Cum s-a descurcat Serghei Mizil la închisoare, în filmul „Visul” și care este marea lui avere. Sora lui a avut o relație cu Nicu Ceaușescu

16 feb. 2022, 11:23,
în Radio

Serghei Mizil joacă un rol interesant ca „șef de închisoare”, în pelicula „Visul”, alături de nume consacrate din cinematografia autohtonă. Recent, vedeta a oferit anumite detalii cu privire la relația dintre sora lui și Nicu Ceaușescu. În plus, fiind unul dintre privilegiații fostului regim, Serghei Mizil a știut cum să facă avere după căderea comunismului.

Serghei Mizil este un personaj interesant care te acaparează imediat odată ce începe să povestească și să râdă așa cum doar el știe. Familist convins dar și un bun afacerist, acesta are și o latură mai puțin cunoscută, cea de actor. Visul, cea mai recentă producție în care apare, este al șaselea film în care joacă.

Serghei Mizil, șef la închisoare

Fostul copil de bani gata al regimului comunist, Serghei Mizil a ajuns să simtă pe propria piele cum este să dormi într-un pat de celulă de la Penitenciarul Jilava. Dar nu că ar fi fost arestat, ci prin prisma rolului pe care îl joacă în filmul Visul al lui Cătălin Saizescu. Bărbatul în vârstă de 68 de ani are unul dintre rolurile principale din peliculă și este șeful pușcăriașilor de la Jilava.

Oricum, rolul i se potrivește de miunune deoarece este la fel de tatuat ca deținuții adevărați și are un limbaj „asortat”. Cum arta cere sacrificii, Serghei a fost nevoit să se trezească în fiecare dimnineață la ora 5. La Rahova, unde s-a filmat în mare parte, se intra dimineața și se ieșea seara. În penitenciar a fost întâmpinat cu prietenie de condamnații aflați după gratii.

Sora lui Serghei Mizil a avut o relație cu Nicu Ceaușescu

Serghei a oferit de curând detalii neștiute despre legătura dintre sora lui și Nicu Ceaușescu. El a povestit că toți trei au împărțit aceeași casă aproape 15 ani. Își mai amintește că Elena Ceaușescu a încercat să-l îndepărteze de fiul ei Nicu, atunci când juniorul acestora a fost direcționat spre politică.

„Am fost familie cu Nicu Ceaușescu, a stat cu mine în casă vreo 15 ani. Am stat împreună. A avut o relație cu sora mea și stătea cu noi. Și la mare, și la munte. Stătea cu noi, bine, mergea și la el acasă. (…) Elena mi-a zis odată că oamenii ca mine nu au ce căuta în societate și am zis că eu pot să rămân afară oricând. Acum, dacă stau mai bine să mă gândesc, avea dreptate. Eu am înțeles și ne-au și separat”, dezvăluie Serghei Mizil despre prietenia cu Nicu Ceaușescu.

Serghei Mizil a știut dintotdeauna să facă avere

La vârsta de 68 de ani, Serghei Mizil se bucură de viața de lux și participă activ la evenimentele mondene. Peripețiile din tinerețe l-au propulsat în atenția publicului, fiind considerat un afacerist de succes cu o poveste de viață impresionantă. Singur a recunoscut că a fost privilegiat în perioada comunistă și a avut parte de o viață plină de aventuri.

Referitor la averea sa, Serghei Mizil deține mai multe proprietăți în zone exclusiviste, are câteva mașini de lux și sume impresionante în conturi. Pe lângă afacerea cu restaurante, Serghei s-a implicat de curând și în imobiliare. Cu toate acestea, pe timpul comunismului Serghei Mizil făcea foarte mulți bani din bișniță, activitate care te putea trimite la închisoare de altfel…


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *