Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum s-a cunoscut Elena Gheorghe cu soțul ei. Povestea de dragoste dintre cei doi

Cum s-a cunoscut Elena Gheorghe cu soțul ei. Povestea de dragoste dintre cei doi

29 iun. 2022, 20:16,
în Cancan ultimă oră

Elena Gheorghe și soțul ei formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Deși sunt împreună de aproape 20 de ani, puțini sunt cei care știu detalii despre povestea lor de dragoste. Artista a vorbit deschis despre viața ei personală și a povestit cine a făcut primul pas, dar și cum s-au cunoscut.

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, trăiesc o frumoasă de dragoste de aproape 20 de ani și au împreună doi copii minunați. Artista se poate numi o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are un soț înțelegător și doi copii minunați de care se bucură în fiecare zi. Elena Gheorghe a povestit că ea a fost cea care a făcut primul pas în relația cu soțul ei.

Cum s-a cunoscut Elena Gheorghe cu soțul ei

Elena Gheorghe și soțul ei formează un cuplu de aproape 20 de ani și se iubesc foarte mult. Artista a povestit cum s-a cunoscut cu soțul ei și a mărturisit că ea a fost cea care a făcut primul pas în relația lor. Cântăreața susține că a riscat totul pentru el, dar se pare că toate riscurile au meritat.

„Cornel mi-a fost cel mai bun prieten la început. Ne povesteam despre tot, inclusiv despre partea sentimentală de atunci. Ne sfătuiam, râdeam mult și, ușor-ușor, ne-am dat seama că între noi e ceva mai mult decât o simplă prietenie. De ziua mea, mi-am luat inima în dinți și i-am spus ce simt, practic eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el. (zâmbește) Dada deja avea pregătit un machidon pentru mine, dar era prea târziu’’, a povestit Elena Gheorghe pentru VIVA!

Elena Gheorghe are doi copii superbi și un soț devotat

La vârsta de 36 de ani, Elena Gheorghe este o vedetă la înălțime. Frumoasa cântăreață se bucură din plin de viață alături de Cornel Ene, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima în urmă cu câțiva ani. Aceștia au împreună doi copii, pe Nicolas și Amelie, de care sunt tare mândri.

Celebra vedetă își surprinde mereu fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii de familie, dar și cu poze în ipostaze inedite. Elena Gheorghe are un fizic de invidiat și nu ezită să își etaleze formele perfecte în ținute provocatoare. Cu toate că nu a acceptat să pozeze nud până acum, artista face furori pe Instagram cu silueta fără cusur și frumusețea ei răvășitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *