Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum s-a afișat Margherita de la Clejani pe Instagram? Fanilor nu le-a venit să creadă

Cum s-a afișat Margherita de la Clejani pe Instagram? Fanilor nu le-a venit să creadă

23 mai 2020, 23:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Postările de pe rețelele de socializare ale Margheritei i-a pus pe gânduri pe fanii care și-au dat seama că artista nu se afișează în acele ipostaze în momentle ei lucide. Artista se filma adeseori dansând pe diverse melodii, însă nu păstra ritmul, deși are ureche muzicală sau în timp ce gesticula într-un mod ciudat. Mișcările ei ciudate, modul în care gesticula, dar și hainele pe care le purta i-au făcut pe fani să își dea seama că Margherita este o înpătimită a drogurilor.

Cum s-a afișat Margherita pe Instagram în fața fanilor. S-a pus pe jos în mijlocul casei

Cu o săptâmână înainte de accidentul care a adus-o din nou pe prima pagină a ziarelor, Marga s-a pozat într-o ipostază șocantă pe Instagram. Îmbrăcată elegant și cu o pereche de pantofi cu toc în picioare, Marga s-a întins pe jos, pe podea, iar imaginea demonstrează că Margherita nu era deloc în apele ei în acele momente.

„Nu am timp deloc deloc deloc!?” au fost cuvintele Margheritei, descrierea fiind, de fapt, un vers dintr-o melodie celebră lansată de Lino Golden și Alex Velea – Modul Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *