Prima pagină » Local » Cum riscă închisoarea doi hoți din Iași! Unul a furat 100 de lei, iar celălalt a plecat dezamăgit dintr-un apartament

Cum riscă închisoarea doi hoți din Iași! Unul a furat 100 de lei, iar celălalt a plecat dezamăgit dintr-un apartament

26 aug. 2022, 02:00,
Violina GORCINSCHI în Local

Polițiștii au din nou treabă cu infractorii care se uită cu jind la bunurile de valoare. Ieșenii trebuie să se obișnuiască cu faptul că furturile sunt la ordinea zilei în județ, având în vedere că indivizi suspecți au pătruns în diferite imobile și au încercat să fure lucruri de preț. Ulterior, au fost prinși de oamenii legii și anchetați

Doi indivizi care au încercat să fure bunuri de valoare, intrând prin efracție în imobile, au fost luați pe sus de polițiști. Aceștia, în două cazuri diferite, și-au făcut un plan și au vrut să sustragă ce era mai de preț, fără să fie prinși. Unul dintre ei a reușit să plece cu 100 de lei din sediul unei societăți comerciale, însă a fost identificat și condus la secție pentru declarații. Ulterior, a fost dat pe mâna procurorilor, iar acum riscă închisoarea.

un politist care sta cu spatele

Un ieșean a dat ochii cu polițiștii pentru că a intrat fără drept în sediul a două societăți comerciale, iar din una din ele ar fi sustras bani

Cercetați pentru că au încercat să fure din mai multe societăți comerciale

un individ care incearca sa deschida usa unei case

Un tânăr a intrat în locuința unei persoane din municipiul Iași ca să fure, dar a fost observat de fiul acesteia

Un ieșean și-a încercat norocul, dorind să spargă sediul unor societăți comerciale. La începutul acestei săptămâni, noaptea, individul a pătruns fără drept în două locații. Din prima a reușit să sustragă 100 de lei, însă a doua oară nu a avut același noroc.

„Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 20 spre 21 august 2022, acesta ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o societate din municipiul Iași și, de asemenea, ar fi pătruns într-o altă societate, de unde ar fi sustras sustras 100 de lei. La data de 24 august 2022, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

A doua zi, tânărul a fost prezentat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, fiind bănuit de tentativă la furt calificat și furt calificat.

Similar este cazul altui tânăr din Iași care, la începutul lunii iunie a acestui an, ar fi sustras 6.000 de lei din sediul unei firme din municipiul Iași.

un barbat cu o ranga care se uita pe geamul unei case

Oamenii legii se ocupă de cazul unui individ care ar fi sustras 6.000 de lei dintr-o societate comercială

Bănuit de tentativă de furt, prins la Suceava de polițiști

doi politisti care baga in duba o persoana

Ieșenii bănuiți de furturi au fost reținuți de polițiști

Totodată, polițiștii ieșeni au prins un tânăr, în vârstă de 29 de ani, suspectat de tentativă de furt calificat. Individul ar fi intrat în apartamentul unei persoane din municipiul Iași, cu gândul să sustragă niște bunuri. Planul nu i-a reușit, fiind observat de fiul proprietarului, așa că a decis să plece. Faptele lui nu au rămas totuși fără consecințe.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un tânăr de 29 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 18 iulie 2022, acesta ar fi pătruns într-un apartament din municipiul Iași, cu intenția de a sustrage bunuri, însă ar fi fost surprins de fiul persoanei vătămate și ar fi părăsit locuința. La data de 24 august 2022, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de polițiști pe raza județului Suceava și a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Fiind săltat de oamenii legii în județul Suceava, bărbatul a fost dus la audieri și, ulterior, dat pe mâna procurorilor. Acum este cercetat pentru tentativă la furt calificat. În ultimele zile, doi ieșeni ce au încercat să fure din imobilele pe care au pus ochii au fost luați în vizor de oamenii legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *