Prima pagină » Cultural » Cum reușește Andreea Marin să se mențină tânără. ,,Nu sunt adepta intervențiilor estetice…”

Cum reușește Andreea Marin să se mențină tânără. ,,Nu sunt adepta intervențiilor estetice…”

13 ian. 2023, 09:45,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum reușește Andreea Marin să se mențină tânără. Aceasta arată spectaculos la vârsta de 48 de ani și este extrem de apreciată de publicul autohton. Celebra prezentatoare afișează mereu o siluetă fără cusur și un ten perfect, iar pe rețelele de socializare nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze sexy. Andreea Marin a dezvăluit care sunt trucurile ei de înfrumusețare și regulile pe care le respectă cu strictețe pentru a se menține în formă. Iată ce spune vedeta despre operațiile estetice și transformările fizice prin care a trecut de-a lungul timpului.

Cum reușește Andreea Marin să se mențină tânără

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri. Andreea Marin este atentă la fiecare apariție a sa și este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Îndrăgita vedetă a trecut în ultimii ani prin câteva schimbări de look, iar aprecierile nu au întârziat să apară. Recent, Andreea Marin a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. (…)

Gimnastica de dimineață, șase zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep. Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport.”, a declarat celebra prezentatoare.

O altă vedetă care se mândrește cu un corp fără cusur este Mihaela Rădulescu. Aceasta afișează un fizic de invidiat și pozează provocator ori de câte ori are ocazia. Și Valentina Pelinel își ascunde vârsta și arată spectaculos. Vedeta face furori la evenimentele mondene cu ținutele sale îndrăznețe.

Ce spune vedeta despre operațiile estetice

Andreea Marin a spus în repetate rânduri că a evitat pe cât posibil operațiile estetice, fiind mai degrabă adepta tratamentelor naturiste și a unui stil de viață sănătos. Frumoasa prezentatoare tv se bucură din plin de aprecierea publicului, dar și a colegilor de breaslă. Andreea Marin a  vorbit recent despre intervențiile estetice și transformările fizice prin care a trecut.

,,Nu am secrete, pot doar să spun că e bine să îți menții fața curată. Să nu îți încarci fața, porii cu machiaj, tenul arată mai bine cu mai puțin machiaj! (…) Nu sunt adepta intervențiilor estetice! Un machiaj te poate ajuta să ascunzi cearcănele, de exemplu. Am schimbat culoarea părului, îmi aduce o prospețime. Mă simt mai tânără când fac astfel de schimbări!”, a declarat vedeta tv.

La vârsta de 48 de ani, Andreea Marin arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Îndrăgita prezentatoare are o carieră impresionantă în televiziune și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *