Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum reușesc Roxana Vancea și soțul ei să depășescă momentele tensionate din căsnicie

Cum reușesc Roxana Vancea și soțul ei să depășescă momentele tensionate din căsnicie

08 oct. 2022, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, trăiesc o frumoasă de dragoste, iar cei doi sunt căsătoriți de doi ani. Roxana Vancea a mărturisit în mediul online cum se înțelege cu soțul ei, dar și cum reușesc să depășească momentele tensionate din relația lor.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi au împreună un băiețel, pe nume Zian, iar partenerul ei de viață mai are un copil, pe nume Milan, dintr-o căsnicie anterioară.00:00

Roxana Vancea, despre momentele tensionate din căsnicie

Roxana Vancea este din ce în ce mai activă în mediul online, iar vedeta își ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei. De această dată, Roxana Vancea a organizat o secțiune de întrebări, iar fanii au fost curioși să afle cum reușește să depășească momentele tensionate din relația de cuplu.

”Cred că suntem mai mult părinți și mai puțin soț și soție și atuni momentele tensionate le depășim din nevoia de a nu fi certați în fața copiilor. Ne dorim amândoi să oferim un cămin armonios, iar asta e mai presus de orgolile noastre. Consider că 2 persoane care se ceartă sunt toxice pentru copii.”, a scris Roxana Vancea pe rețelele de socializare.

Roxana Vancea, lăudată de soțul ei pentru felul în care crește copiii

Roxanei Vancea și soțul ei se antrenează în fiecare zi în sala de fitness. Cei doi au povestit despre modul în care gestionează situațiile în care nu sunt de acord unul cu celălalt.

„E mai exigentă. Impune reguli, este autoritară – un lucru foarte bun și benefic pentru copii. Se descurcă foarte bine cu educația copiilor. Îi dau credit în tot ceea ce înseamnă Milan și Zian. E meritul ei în mare parte.

Avem discuții contradictorii, dar nu le purtăm de față cu copiii. Preferăm să le dicutăm separat, ne facem semn unul altuia ”hai să discutăm în cameră”, vedem cum rezolvăm situația, cădem de comun acord și apoi vorbim cu copiii.”, a declarat Dragoș Paiu, soțul Roxanei Vancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *