Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste » 5 sfaturi pentru a reface culorile hainelor inchise

5 sfaturi pentru a reface culorile hainelor inchise

20 dec. 2019, 10:15,
în Sanatate

Cum refaci culorile hainelor inchise. Unul dintre acele lucruri nefericite care se întâmplă cu mașina de spălat sunt hainele negre care își pierd strălucirea. Puteți evita în continuare decolorarea acestora, avand câteva obiceiuri bune de spălare pe care le vom explica în acest articol.

Dacă nu puteți face acest lucru, există câteva sfaturi suplimentare de încercat. De exemplu, folosind puterea cafelei sau a ceaiului negru.

Este suficient să infuzăm 500 ml de cafea sau ceai negru, puneți acest lichid în mașină la momentul ciclului de clătire.

Aceste două substanțe sunt ambele utilizate ca coloranți naturali. Acestea întăresc negrul și întunecă nuanța de îmbrăcăminte dacă sunt aplicate pe îmbrăcămintea neagră.

1. Cum refaci culorile hainelor inchise. Sortează-le înainte de a le spăla

Nu-ți amesteca niciodată hainele negre cu alte culori și albul, chiar și cu griul închis. Fiecare mașină are propria sa culoare.

2 Nu le spălați prea des

Și da! Masina de spalat uzeaza! Dacă vă spălați hainele negre la cea mai mică pată, negrul se va uza. Spălați-le doar atunci când este absolut necesar.

3 Cum refaci culorile hainelor inchise. Înmuiați-le în oțet înainte de prima spălare

Nu vă fie teamă să vă îmbinați hainele noi și negre într-un amestec format pur și simplu din apă și oțet alb înainte de a le pune în mașină: făcând acest lucru veți repara culorile mult mai mult și, prin urmare, vor rezista mult mai mult.

4 Evitați fierberea

Căldura și negrul nu sunt prieteni buni! Evitați să le puneți la uscător sau la soare pentru a le usca, hainelor negre nu le place să transpire.

5 Cel mai scurt ciclu

Spălați întotdeauna hainele negre folosind cel mai scurt ciclu al mașinii de spălat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *