Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum reacționează soția lui Liviu Vârciu, Anda Călin, când vede că prezentatorul TV o ironizează: „De la ea am învățat”. Sunt împreună de șapte ani

Cum reacționează soția lui Liviu Vârciu, Anda Călin, când vede că prezentatorul TV o ironizează: „De la ea am învățat”. Sunt împreună de șapte ani

17 aug. 2024, 12:00,
în Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de șapte ani și au împreună doi copii. Prezentatorul TV recunoaște că există și momente în care se ceartă, ca în orice familie, dar nimic care să îi îndepărteze.

Nu de puține ori, Liviu Vârciu glumea pe seama soției lui, Anda Călin. La fel făcea și atunci când venea vorba de viața de familie în timpul aparițiilor publice. Prezent la un eveniment, prezentatorul TV și-a ironizat, din nou, partenera, despre care spune că speră că nu a rămas ancorată în trecut.

Cum reacționează soția lui Liviu Vârciu, Anda Călin, când vede că prezentatorul TV o ironizează

Întrebat dacă Anda Călin se supără văzând că face mereu glume pe seama ei, Liviu Vârciu spune că soția lui obișnuia să facă asta deja dinainte și nu mai reprezintă de mult timp o problemă în relația lor, căci asta îi ajută să treacă peste momentele tensionate.

Ca în orice familie, prezentatorul TV a declarat că sunt și perioade mai complicate și că se mai ceartă cu soția, dar chiar și așa, au rămas împreună. De șapte ani formează un cuplu și este convins că este femeia vieții lui.

„Anda dansează pe muzică, dar nu pe muzica asta, ci pe muzica viitorului, a ei. Ea știe, că Anda dansează pe o muzică a viitorului sau a trecutului. Sper că nu a trecutului, ci a viitorului. De la ea am învățat, noi asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă după șapte ani. Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre, dar noi doi acasă, ceea ce uite… S-au despărțit cei despre care se spunea că se iubesc foarte mult și noi nu am jucat un rol și acasă altfel”, a spus Liviu Vârciu, pentru Antena Stars.

De la ce pornesc discuțiile în căsnicia lor

Liviu Vârciu spune că sunt momente în care Anda Călin îi atrage atenția că ar putea să petreacă mai mult timp cu familia, căci este plecat des la filmări. Chiar și așa, prezentatorul TV a declarat că reușesc să ajungă, până la urmă, la un numitor comun și petrec mai mult timp împreună în weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *