Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum răspunde Anamaria Prodan acuzațiilor lui Dinte, martorul lui Laurențiu Reghecampf

Cum răspunde Anamaria Prodan acuzațiilor lui Dinte, martorul lui Laurențiu Reghecampf

15 oct. 2024, 23:59,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan a răspuns acuzațiilor lui Dinte, martorul lui Laurențiu Reghecampf. Invitată în această seară în platoul Un show păcătos, sexy impresara a vorbit despre dezvăluirile controversate făcute de jurnalist.

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a se încheia. Se dă bătălia finală între Anamaria Prodan și martorul încă soțului ei, Valentin Dinte, cel care a povestit o mulțime de aspecte care o aveau în prim plan pe sexy impresara.

Anamaria Prodan a răspuns acuzațiilor

Invitată în această seară în platoul Un show păcătos, Anamaria Prodan a răspuns acuzațiilor.

„Dan a fost prietenul nostru de familie, Dan pe Laurențiu l-a ajutat enorm și cu bani când Laur rămânea fără bani. Noi aveam o altfel de relație, eram acasă toți. (…) Laurențiu știa de discuțiile mele cu Dan Alexa, eram ca o familie. (…) Dinte nu a fost niciodată în casa noastră. (…) Nu a fost niciodată în anturajul nostru, a apărut când a început divorțul. A vorbit cu mine. Dinte îmi făcea strategie cum să în distrug pe Laurențiu Reghecampf”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că inițial, până să devină martorul lui Laurențiu Reghecampf, i-ar fi spus ei cu ce femei de oraș se vede antrenorul și i-ar fi propus să îl distrugă.

„După incidentul cu Dan, Laurențiu Reghecampf a început să aibă copii pe bandă rulantă. (…) Am regretat pumnul pe care i l-am dat lui Dan. (…) Spuneau că trăiesc cu Alexa… ce puteau să spună altceva? Profesional eram numărul 1, pe viața personală eram top, numărul 1.”, a spus Anamaria Proandan.

Anamaria Prodan: „Mereu am știut de aventurile lui Reghe”

Anamaria Prodan a spus că ea întotdeauna a știut de aventurile lui Laurențiu Reghecampf însă și-a apărat familie și și-a dorit ca lucrurile între ei să revină pe un făgaș normal.

„Eu am tras de familie 15 ani. (…) Dacă ar fi să o iau de la capăt, la fel de frumos mi-aș apăra familia. Am sperat întotdeauna să înțeleagă de unde l-am luat și unde l-am adus. (…) Mereu îl iertam de dragul copiilor.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`