Prima pagină » Magazin » Cum poți să-ți faci un credit de nevoi personale ca să-ți deschizi o mică afacere?
Cum poți să-ți faci un credit de nevoi personale ca să-ți deschizi o mică afacere?

Cum poți să-ți faci un credit de nevoi personale ca să-ți deschizi o mică afacere?

17 nov. 2020, 23:48,
în Magazin

În vremurile acestea de criză, micii intreprinzători își găseșc șansa de a se extinde și a-și transforma hobby-urile în afaceri. Pentru că dispun de atât de mult timp liber, persoanele care au câteva îndemânări dar și un spirit antreprenor caută să se extindă și să-și diversifice sursele de venit transformând hobby-ul în profit. Ce este mai frumos decât să faci ceea ce îți place și să mai primești și bani pentru asta? Unde mai pui faptul că dacă produsul care iese de la bancul de lucru are o personalitate aparte ori niște finisaje bine definite vei beneficia și de o apreciere a talentului tău în rândul clienților și al prietenilor.

Cum poți accesa un credit fulger aprobat online?

În următoarele rânduri vă vom descrie alături de CreditDoctor.ro câteva posibilități de creditare în România, sumele maxime pe care le puteți împrumuta, dobânda aferentă dar și avantajele ori dezavantajele acestora. La finalul acestui articol ar trebui să aveți o mică idee despre ce înseamnă un împrumut rapid și la ce vă înscrieți pentru a ști dinainte riscurile ori recompensa.

  1. Împrumutul de scurtă durată VivaCredit. VivaCredit este un IFN(instituție financiară nebancară) care oferă creditul fulger aprobat online pe termen scurt cu următoarele condiții: suma maximă împrumutată este de 2.000 lei, primele 30 de zile aveți dobândă 0%, iar din a 31-a zi aveți o dobândă de 1.2% pe zi. Durata de aprobare a acestui credit este de 15 minute, contractul se încheie pe o perioadă nedeterminată, iar rata o puteți configura să fie scadentă în ziua de salariu. Pentru a beneficia de acest credit trebuie să aveți o vârstă de peste 20 de ani, un venit stabil din salariu, pensie ori PFA și un cont bancar ori card, pentru că acolo veți primi banii solicitați. Se acceptă persoane cu istoric negativ.
  2. Creditul pe termen scurt CreditFix. Fiind și acesta un IFN, oferă împrumuturi pe termen scurt în următoarea situație: suma maximă creditată este de 4.000 lei, dacă optați să împrumutați doar 2.000 lei aveți dobândă 0%, dacă solicitați mai mult de 2.000 lei, veți plăti o dobândă de 1.2% cu o sumă maximă de 4.000 lei după cum am mai spus. Contractul se încheie pe o perioadă maximă de 60 luni (5ani) cu o vârstă minimă de aplicare de 18 ani, venit lunar pe cardul bancar (de minimum 500 lei) și o adresă de e-mail validă împreună cu un număr de telefon valid. Persoanelor înregistrate în Biroul de Credit le este permisă creditarea în CreditFix.
  3. Creditul rapid de la Credit Prime. Încadrat tot în categoria IFN, Credit Prime vă poate pune la dispoziție cu titlu de împrumut până la 4.000 lei cu o dobândă de 0% în primele 30 de zile, ca mai apoi să plătiți 0.9% pe zi. Durata de aprobare este de doar două minute, durata creditului 2 ani, iar rata lunară se achită la 30 de zile de la semnarea contractului de împrumut. Credit Prime împrumută și persoane care au un istoric negativ de creditare.
  4. Împrumutul online de la Ocean Credit. Acest IFN oferă cele mai avantajoase condiții de creditare, dar sunt și cei mai stricți. Suma maximă pe care o puteți contracta este de 4.500 lei cu o dobândă de doar 9.44% la 30 de zile, ori 11.94% la 90%. Creditarea se face pe minimum 30 de zile și poate ajunge până la maximum de 90 de zile. Chiciția acestui împrumut este faptul că nu acordă împrumuturi persoanelor cu istoric negativ în biroul de credit. E normal, la așa dobândă credem și noi că e firesc să se protejeze împunând această condiție.
  5. Bani împrumut de la Hora Credit. Un IFN cu câteva condiții diferite de creditare își face simțită prezența pe piața din România. Cu o durată de aprobare în cel mai scurt timp de la completarea formularului și cu o sumă maximă de 10.000 lei, Hora Credit își merită locul printre jucătorii din piață oferind 0% dobândă până la 3.000 lei și 0.08% dobândă pe zi la sume între 3.000 lei și 10.000 lei. Durata împrumutului pornește de la o zi lucrătoare și poate ajunge maximum până la 6 luni calendaristice.
  6. Creditul Provident. Pentru că ați auzit în foarte multe locuri de Provident, în media, ziare, televiziuni, internet cât și radio, vom face și noi o scurtă descriere a creditării Provident. Cu o sumă maximă disponibilă pentru împrumut de 20.000 lei și rate fixe cu o dobândă de 41% pe an, creditul Provident se aprobă în 60 de minute și se semnează pe o perioadă de la 48 de săptămâni până la 134 de săptămâniPlata este săptămânală, iar pentru a beneficia de acest credit trebuie să aveți minimum 18 ani și un venit cert lunar măcar de 300 lei.
  7. Creditarea liberă fără bariere de la Credius. Suma maximă ce poate fi împrumutată fără garanți ori garanții de la credius este de 20.000 lei cu o dobândă fixă între 5.90%-15.24% în funcție de tipul de credit solicitat, ori 1.2% din a 31a zi la creditul online. Perioada de plată este între 12 luni (1an) și 60 luni (5ani), iar rata lunara se achită la 30 de zile de la contractarea creditului. Se primesc și persoane cu istoric negativ la biroul de credit.
  8. În final încheiem cu EasyCredit. EasyCredit oferă 5 variante de împrumut cu sume  începând de la minim 5000 lei credit rapid până la 900.000 lei credit imobiliar. Ai nevoie de un credit aprobat în 48 de ore cu o sumă maximă de 900.000 lei. Garanția? Este nevoie să dețineți o proprietate imobiliare (vilă, casă, apartament, teren);  Perioada împrumutului este scadent de la 61 de zile și se poate întinde până la maximumul de 5 ani. Dobânda este fixă și diferă de un tip de împrumut la altul.

Acum că am făcut puțină lumină în 8 variante de creditare, vă invităm pe siteul CreditDoctor pentru a vă informa cu toate posibilitățile de creditare cu sau fara garanții până la suma maximă de 900.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`