Prima pagină » Actualitate » Cum poți primi băuturi și gustări gratis la hotel: O influenceriță a arătat ce puțină lume știe de aceste trucuri
Cum poți primi băuturi și gustări gratis la hotel: O influenceriță a arătat ce puțină lume știe de aceste trucuri

Cum poți primi băuturi și gustări gratis la hotel: O influenceriță a arătat ce puțină lume știe de aceste trucuri

29 iul. 2024, 10:46, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Cu siguranță, multă lume care călătorește este interesată de acest subiect, mai ales că este foarte simplu să obții gratuități. O influenceriță a făcut public modul în care poți primi băuturi și gustări gratis la hotel. Și nu, nu ne referim la produsele care se află în bar, pentru că acelea întotdeauna se plătesc. Julia sună la hotel și că totul constă în a fi drăguț cu cealaltă persoană și a construi o relație de amiciție.

Cum poți primi băuturi și gustări gratis la hotel

O influenceriță a explicat metoda care o ajută de fiecare dată să aibă un avantaj în momentul în care se cazează. Tânăra de pe TikTok spune că un apel telefonic rapid și puțină politețe pot face minuni.

„De fiecare dată când călătoresc, mama mea sună la hotel să facă ceva special pentru mine. Chiar dacă nu este, cum ar fi, o ocazie specială. Acum sunt în Vancouver, în călătorie de serviciu. Iar mama mea a sunat la hotel și i-a rugat să pregătească un mic coș cadou. Uitați-vă la asta – literalmente de la mama mea – gratuit. Nu numai că am primit gustări gratuite, dar mi-au scris și o mică felicitare. Dacă tu sau mama ta nu sunați la hotel de fiecare dată când călătoriți, faceți ceva greșit”, a povestit Julia pe TikTok.

Julia a postat un alt videoclip cu mama ei, în care femeia explică cum procedează ea. Spune că sună la hotel și că totul constă în a fi drăguț cu cealaltă persoană și a construi o relație de amiciție.

„Le povestesc puțin despre mine și despre persoana căreia aș dori să-i trimit cadoul și văd dacă pot face ceva pentru a face sejurul puțin mai special pentru acea persoană. Nu primești dacă nu ceri!”, a mai spus influencerița.

Cadouri cu însemnele unei universități

Până acum, hotelurile nu au taxat-o niciodată pe mama lui Baird pentru cadouri și, dacă i se spune că trebuie să plătească, atunci aceasta nu merge mai departe. Uneori, cadourile sunt simple, iar alteori, mai elaborate.

„Când eu și logodnicul meu călătorim pentru a sărbători aniversarea noastră, ni s-a adus șampanie și căpșuni acoperite cu ciocolată. Cel mai mare coș cadou pe care l-am primit a fost când eram într-o excursie școlară la universitate de Ziua Îndrăgostiților. Mama mea avea un coș cadou imens creat cu chipsuri, ciocolată, măști de dormit, tricouri și o sticlă de apă reutilizabilă”, a spus Julia Baird.

Tânăra influencerița a continuat spunând că de la un hotel, aflat în apropierea unei universități a primit mai multe produse promoționale cu unitatea de învățământ.

„Acest hotel a fost aproape de Universitatea din Florida, așa că eu cred că au avut la dispoziție o mulțime de articole universitare. A fost o surpriză atât de plăcută pe care am putut să o împărtășesc cu prietenii mei. Mama mea este, în mod serios, cea mai bună!”, a mai povestit zâmbind Julia, o influenceriță care a spus cum poți primi băuturi și gustări gratis la hotel.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *