Prima pagină » International » Cum poate fi oprit conflictul dintre Rusia și Ucraina: Președintele Dumei de Stat a Rusiei a oferit răspunsul

Cum poate fi oprit conflictul dintre Rusia și Ucraina: Președintele Dumei de Stat a Rusiei a oferit răspunsul

24 feb. 2022, 15:39,
în International

Președintele Dumei de Stat a Rusiei, Viaceslav Volodin a spus cum poate fi oprit conflictul dintre Rusia și Ucraina. Volodin a numit demilitarizarea Ucrainei singura modalitate de a preveni un război în Europa. Potrivit acestuia, aceasta este singura modalitatea de a „opri masacrul și catastrofa umanitară”.

Într-un discurs adresat civililor din Ucraina, parlamentarul a menționat că acțiunile Rusiei vizează exclusiv protejarea păcii. Acesta a îndemnat, chiar rugat, populația să nu se implice și să nu participe la nici o mobilizare propusă de autoritățile de la Kiev. De asemenea, tot Președintele Dumei de Stat a Rusiei a menționat că Ucraina nu este „independentă”, toate ordinele fiind date de Washington și Bruxelles, conform spuselor lui.

o explozie intr-un camp langa masini

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski a rupt relațiile diplomatice cu Rusia și a permis tuturor ucrainenilor purtarea de arme

Volodin a numit singura modalitate rămasă de a pune capăt conflictului dintre Rusia și Ucraina

În plus, Viaceslav Volodin le-a cerut deputaților „Radei Supreme” să dea dovadă de prudență și voință, menționând că Rusia nu a fost niciodată un inamic pentru Ucraina.

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutor. Cetățenii Ucrainei, alegătorii dumneavoastră, așteaptă ajutor de la ţara noastră. Trebuie să decidem cum vom continua să trăim. Acum este momentul să faci o alegere”, a concluzionat Volodin.

Pe 24 februarie, președintele rus Vladimir Putin a anunțat într-un discurs adresat cetățenilor că a decis să înceapă o operațiune militară specială pentru a proteja Donbasul.

o explozie

Pe 24 februarie, președintele rus Vladimir Putin a anunțat într-un discurs adresat cetățenilor că a decis să înceapă o operațiune militară specială pentru a proteja Donbasul

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski a răspuns la operațiunea militară rusă

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski a rupt relațiile diplomatice cu Rusia și a permis tuturor ucrainenilor purtarea de arme. Pe 24 februarie, președintele rus Vladimir Putin a anunțat începerea unei operațiuni militare de demilitarizare a Ucrainei. În curând, Ministerul rus al Apărării a anunțat suprimarea rezistenței aeriene a Forțelor Armate ale Ucrainei (AFU), precum și zborul unităților ucrainene. Pe linia de contact, conform forțelor Republicilor Populare Donețk și Lugansk, a început eliberarea așezărilor din Donbass de Forțele Armate ale Ucrainei.

Kievul a întrerupt relațiile diplomatice cu Moscova. Decizia actualelor autorități ucrainene a fost exprimată de însuși Zelenski. Președintele a permis această măsură pentru prima dată după ce Rusia a recunoscut independența Republicilor Populare Donețk și Lugansk (DNR și LNR). Președintele Ucrainei a înregistrat un discurs adresat cetățenilor ruși pentru a opri orice atac din partea Rusiei. Însă, discursul lui a fost considerat de către politicienii ruși unul manipulator.

mai multi pompieri langa un avion prabusit

În plus, Viaceslav Volodin le-a cerut deputaților „Radei Supreme” să dea dovadă de prudență și voință, menționând că Rusia nu a fost niciodată un inamic pentru Ucraina

Analistul politic Serghei Markov a catalogat discursul lui Zelenski ca fiind unul panicat și propagandistic. Markov este convins că declarațiile lui Zelenski sunt separate de realitate. În special, acesta a menționat faptul că nu este clar despre ce fel de relații diplomatice vorbește președintele Ucrainei dacă diplomații au fost eliberați din funcție în ambele republici. Politologul este sigur că actualul lider ucrainean este o marionetă a Washingtonului, iar Ucraina însăși se află de fapt sub ocupația Statelor Unite ale Americii.

„Zelenski nu are dreptul să vorbească în numele poporului ucrainean”, a menționat Serghei Markov, politolog rus.

Markov a menționat că conflictul dintre Rusia și Ucraina va luat sfârșit atunci când majoritatea forțelor armate ale Ucrainei vor trece de partea Rusiei. De asemenea, acesta și-a exprimat încredere că acest fapt se va îndeplini la începutul unei operațiuni militare adevărate. Cazul tranziției soldaților ucraineni de partea Miliției Populare a fost deja raportat în LPR.

o explozie langa un lac

Într-un discurs adresat civililor din Ucraina, parlamentarul a menționat că acțiunile Rusiei vizează exclusiv protejarea păci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`