Prima pagină » Cancan » Cum o răsfață Romică Țociu pe mama sa, în vârstă de 80 de ani. „Acum e rândul meu să îți fac de mâncare”

Cum o răsfață Romică Țociu pe mama sa, în vârstă de 80 de ani. „Acum e rândul meu să îți fac de mâncare”

01 oct. 2024, 09:47, 1 ,
Radu Vasiluță în Cancan

Comediantul Romică Țociu este bucuros de orice întâlnire cu mama sa, care a ajuns la venerabila vârstă de 80 de ani. Recent, acesta s-a filmat câteva clipe alături de cea care i-a dat viață. Romică Țociu este încântat că acum poate să-i gătească și să o răsfețe așa cum poate el mai bine.

Romică Țociu, celebrul partener de scenă al lui Cornel Palade, are o carieră frumoasă și longevivă, dar adevăratul său motiv de mândrie îl constituie familia. Bărbatul are doi copii, pe Daria și Cătălin, iar cel din urmă l-a făcut și bunic. Mai mult, comediantul este, la rândul său, un fiu recunoscător și nu pierde nicio ocazie să-i arate mamei sale cât de mult o iubește.

Cum o răsfață Romică Țociu pe mama sa, în vârstă de 80 de ani

Indiferent de trecerea timpului, legătura dintre mamă și copil rămâne la fel de puternică și constantă. Iar acest lucru este foarte bine scos în evidență de o postare recentă a lui Romică Țociu. Bărbatul, ajuns la vârsta de 62 de ani, este fericit că încă mai are ocazia să își răsfețe mama. Comediantul a publicat un videoclip în care mama sa, aflată la el acasă, savurează cu plăcere o supă cremă de legume, preparată chiar de el.

„Foarte bună”, spune cea care i-a dat viață, apreciind mâncarea.

„Ce bucurie că pot să-ți gătesc eu! Ai avut grijă de mine toată viața, acum e rândul meu să îți fac de mâncare” îi răspunde actorul.

În tot acest timp, mama sa, confortabil așezată în pat, mănâncă supă cremă de legume. Pe chipul ei blând se vede un zâmbet cald și recunoscător, deși timid. Videoclipul se încheie cu Romică Țociu care îi spune mamei sale „Te iubesc”, cuvinte care aduc bucurie în sufletul oricărui părinte.

„Sunt extrem de fericit! Mama a venit astăzi la mine și sunt atât de bucuros că o am alături și că acum pot să-i gătesc”, a mai precizat comediantul.

Romică Țociu, fericit în postura de tată și bunic

La 62 de ani, Romică Țociu este tatăl a doi copii. Fiul său, Cătălin, a devenit cunoscut în emisiunea America Express, iar fiica sa, Daria, are 20 de ani și aspiră să urmeze cariera tatălui său în domeniul teatrului, fiind admisă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București.

Cătălin Țociu a participat și la Chefi la Cuțite, unde a făcut câteva dezvăluiri despre familia sa, menționând că „la America Express nu a avut ocazia să spună multe, din cauza tatălui său”.

Cătălin a povestit despre pasiunea sa pentru gătit, spunând că și-a dorit mult să devină bucătar, deoarece în casa lor se gătește mereu, avându-l ca model pe tatăl său. Ba chiar, mai spune Cătălin Țociu, a fost ucenic într-o pizzerie și a participat la Campionatul Mondial de Pizza din Rimini, unde a obținut locul 8 mondial cu o pizza desert.

Comentarii
  • Rromica e printre putinii veterani mondeni care sunt simpatici. Probabil pentru ca sta cuminte, nu se baga in politica si isi vede de ale lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`