Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum o răsfață Cornel de la Insula Iubirii pe soția lui, Iustina. Fosta concurentă, ținută în puf de partenerul de viață

Cum o răsfață Cornel de la Insula Iubirii pe soția lui, Iustina. Fosta concurentă, ținută în puf de partenerul de viață

02 sept. 2024, 21:20,
în Cancan ultimă oră

Iustina și Cornel de la Insula Iubirii par să fie mai fericiți și mai împliniți ca niciodată. Dacă după ceremonia finală a focului mulți telespectatori se așteptau ca cei doi să se despartă, iată că lucrurile au stat diferit. Nu numai că nu s-au despărțit, dar s-au și căsătorit și așteaptă primul lor copil.

Cornel a aflat la ultimul bonfire de la Insula Iubirii că iubita lui, Iustina, îl va face tată. După ce au ales să plece din emisiune împreună, cei doi s-au și căsătorit pe data de 9 iunie. La ceremonie, Iustina a apărut cu burtica de graviduță.

Cum o răsfață Cornel de la Insula Iubirii pe soția lui, Iustina

E o femeie iubită și fericită! Iustina de la Insula Iubirii radiază de fericire de când e însărcinată. Fosta concurentă a devenit soția lui Cornel după ce a participat la celebra emisiune, deși mulți credeau că o astfel de experiență îi va separa.

Cornel are mare grijă ca mama micuței sale să se simtă bine, să fie validată și să îi aducă zâmbetul pe buze ori de câte ori are ocazia. În această dimineață, Iustina a primit un buchet mare de trandafiri de la bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de o bună perioadă de timp.

„Bună dimi’!”, a fost mesajul scris de Iustina în descrierea fotografiei în care apare îmbrăcată într-p rochie roz, sexy, care îi scoate în evidență formele sexy, dar și burtica de graviduță.

Iustina, reacție despre comportamentul pe care l-a avut la Insula Iubirii

La scurt timp după ce au fost difuzate pe micul ecran noi ediții ale emisiunii Insula Iubirii, Iustina, iubita lui Cornel, a avut o nouă reacție.În timp ce s-a filmat privind cu atenție imaginile difuzate la televizor, serioasă, Iustina a spus: „Rămân fără cuvinte după fiecare episod văzut”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *