Prima pagină » Cultural » Cum o răsfață Alexandre Eram pe soția lui celebră. Ce spune Andreea Esca despre căsnicia sa

Cum o răsfață Alexandre Eram pe soția lui celebră. Ce spune Andreea Esca despre căsnicia sa

08 feb. 2023, 09:16,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum o răsfață Alexandre Eram pe soția lui celebră. Afaceristul și îndrăgita prezentatoare de știri Andreea Esca formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia se afișează împreună la evenimentele mondene și se bucură din plin de aprecierea publicului. Dacă pe Andreea Esca o cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu cine este Alexandre Eram, partenerul de viață al vedetei. Afaceristul preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor, dar își susține mereu soția. Iată ce spune Andreea Esca despre căsnicia sa.

Cum o răsfață Alexandre Eram pe soția lui celebră

Alexandre Eram și Andreea Esca trăiesc de mai bine de 22 de ani o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia au o căsnicie frumoasă și doi copii de care sunt tare mândri. Știrista și soțul ei fac furori de fiecare dată când apar împreună la tv sau la evenimentele mondene și radiază de fericire. Alexandre Eram și Andreea Esca reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familia. Mai mult, celebrul om de afaceri o răsfață pe soția sa ori de câte ori are ocazia și se consideră un romantic incurabil. Alexandre Eram o surprinde pe partenera lui de viață cu vacanțe în locuri exclusiviste, dar și cu cadouri scumpe și gesturi tandre, menținând pasiunea în cuplu. Recent, prezentatoarea de știri a dezvăluit că se simte norocoasă alături de soțul ei și se declară o femeie împlinită.

„Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți sa fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta.

Sunt o romantică incurabilă. Atunci când iubești pe cineva orice gest ți se pare extraordinar. Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo. De fapt este vorba despre emoție!”, a mărturisit știrista.

Andreea Esca și Alexandre Eram au împreună doi copii, pe Alexia și Aris Eram. Știrista radiază de fericire și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de familia sa frumoasă. La vârsta de 50 de ani, vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Deși nu a acceptat niciodată să pozeze nud, știrista își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy.

Cum l-a cunoscut vedeta pe soțul ei

Andreea Esca a dezvăluit recent că a luptat mult pentru a fi împreună cu soțul ei. Știrista a fost cea care a făcut primul pas în relație și a încercat să îi atragă atenția lui Alexandre Eram, bărbatul de care se îndrăgostise și se afla într-o relație. După mai multe încercări și tatonări Andreea Esca și Alexandre Eram și-au dat seama că se iubesc și au decis să formeze un cuplu.

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. (…) Am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. (…) Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat.

La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. Era chiar foarte haios scris. Şi a doua zi a venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună.”, a declarat vedeta.

În prezent, Alexandre Eram și Andreea Esca formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și își țin familia departe de ochii curioșilor. Celebra prezentatoare de știri are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, care o susține și o răsfață mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *