Prima pagină » Bursa Barfelor » Cum merge schema cu caseria din premărie?
Cum merge schema cu caseria din premărie?

Cum merge schema cu caseria din premărie?

24 aug. 2024, 02:00,
în Bursa Barfelor

Babili bârfitoari înșep rubrica di az` cu o povestioarî di prin premăria di la Țilana. Bre, nu știu babili cari îi manevra acolea, da` neregulili sî țân lanț. Cicî angajațâi mierg la caserie ca la ei acasî șî iau bani di acolea când au nevoie, cu promisiunea cî îi înapoiazî la salar`. Di multi ori, banii nu mai sânt puși la loc șî sânt o grămadî di problemi. Premarul tolereazî totu`, pentru cî ari, șî el, combenațâi șî ciugulești di pi undi prindi. Poati cî băiețâi cu atribuțâi di control ar trebui sî arunci un ochi pisti activitatea di acolea…

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Avocații Homeuca Marian și Girigan Andreia primesc lunar sume semnificative de la Primăria Țibana. Primarul comunei, Rotaru Gheorghe, a fost reprezentat de acești doi avocați în toate dosarele civile și penale în calitate de persoană fizică, utilizând, desigur, fondurile primăriei pentru plata serviciilor juridice.

  • AU INVATAT DE LA SIRETEL, ACOLO VICEPRIMARITA A FURAT SUME MARI DIN CASERIE, DUPA CARE SOTUL PRIMAR A FACUT PLANGERE IMPOTRIVA UNUI ANGAJAT. NIMENI NU VERIFICA CU ADEVARAT NIMIC, S-A AJUNS SA SE FURE AVUTUL COMUNITATII MAI RAU CA PE TIMPUL COMUNISTILOR. RUSINE PROCURORILOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`