Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum le răsfață Victor Cornea pe fetițele Andreei Bălan. Gesturile pe care tenismenul le face constant pentru fiicele iubitei sale

Cum le răsfață Victor Cornea pe fetițele Andreei Bălan. Gesturile pe care tenismenul le face constant pentru fiicele iubitei sale

25 iul. 2024, 21:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Gurile rele au spus că nu vor rezista prea mult împreună, însă iubirea dintre Andreea Bălan și Victor Cornea e tot mai puternică de la o zi la alta. Tenismenul își răsfață iubita ori de câte ori are ocazia, și același lucru face și cu fiicele ei. Gesturile pe care Victor Cornea le face constant pentru fiicele femeii alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt mai fericiți ca niciodată! Cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni bune și, chiar dacă mulți spuneau că relația lor nu va rezista, iată că ei demonstrează contrariul.

Victor Cornea, mereu atent cu fetițele Andreei Bălan

Victor Cornea o răsfață pe iubita sa ori de câte ori are ocazia. Tenismenul nu le neglijează nici pe fetițele ei, iar cele mici sunt încântate de gesturile pe care iubitul mamei lor le face pentru ele.

Recent, Victor Cornea a surprins-o pe Andreea Bălan cu un buchet superb de trandafiri, iar pe cele două fetițe ale ei cu două buchețele care aveau acealeași flori ca cele pe care tenismenul le oferise mamei lor.

Extrem de încântate, fetițele i-au sărit în brațe tenismenului, iar zâmbetul de pe fața lor spunea totul. Nu este pentru prima dată când Victor Cornea face astfel de gesturi pentru cele mici. Nu demult, Andreea Bălan a făcut public un videoclip în care se afla în mașină cu fetițele sale, iar Victor Cornea coborâse pentru a merge la o florărie. S-a întors atunci cu brațele pline de flori pe care le-a dăruit atât artistei cât și fetițelor sale.

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea

Cu ceva vreme în urmă, invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Andreea Bălan a spus cum s-a cunoscut cu Victor Cornea.

Artista a dezvăluit că au început să vorbească după ce, în urma unui videoclip postat, unde vorbea despre spiritualitate, tenismenul a felicitat-o pentru cuvintele frumoase.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj ”Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu ”Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
25 iulie 2024
25 iulie 2024