Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum le-a anunțat Laura Cosoi pe cele trei fetițe că vor avea o surioară

Cum le-a anunțat Laura Cosoi pe cele trei fetițe că vor avea o surioară

12 aug. 2024, 18:20,
în Cancan ultimă oră

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară în urmă cu două săptămâni. Vedeta a visat că va avea o fetiță acum doi ani, atunci când știa și ce nume îi va pune. Încântate de apariția unui nou membru în familia lor au fost și cele trei fetițe, pe care le anunțat în timpul unui picnic de faptul că vor avea o surioară.

Laura Cosoi și soțul ei trăiesc momente unice de când au devenit părinți pentru a patra oară. Vedeta spunea că atât ea, cât și Cosmin Curticăpean și-au mai dorit un copil, pe care l-a visat în urmă cu doi ani. De curând, a făcut publice și câteva imagini din ziua în care le-a anunțat pe cele trei fetițe că vor avea o surioară.

Cum le-a anunțat Laura Cosoi pe cele trei fetițe că vor avea o surioară

Laura Cosoi și-a dorit să creeze un moment memorabil în cadrul căruia să le anunțe pe cele trei fetițe de venirea pe lume a micuței Aida. De curând, prezentatoarea de la Vacanță de vedetă a povestit pe Instagram că fiicele ei au aflat târziu de faptul că vor avea o surioară, veste pe care le-au dat-o în timpul unui picnic. Tot atunci, le-au spus fetițelor și faptul că au ales deja și nume pentru noul membru al familie și cum l-au ales.

„Fetele au aflat târziu că în viețile lor urmează să apară o surioară, dar nu am vrut să las la voia întâmplării acest moment. Am marcat evenimentul cu un picnic în livadă, înconjurați de natură, în mângâierea razelor de soare, la apus. A fost surpriza mare și bucurie pe măsură! Când baloanele roz au ieșit din cutie și au realizat că va fi fetiță, că deja are și numele ales, Aida, ne-a cuprins pe toți o emoție de nedescris. Eu mă uitam încontinuu la Cosmin și abia îmi stăpâneam lacrimile. Fetițele strigau la unison „Aida” cu glascioarele lor copilăroase. A fost exact așa cum m-am așteptat, ele bune și „materne” în așteptarea lor încă de pe atunci mult iubite”, a scris Laura Cosoi, pe Instagram.

Cei doi își vor boteza fiica la finalul lunii august

Laura Cosoi declara zilele trecute că a revenit la filmări la nouă zile distanță de când a născut și pentru că plănuiește o vacanță în noua formulă în curând. Vedeta și soțul ei se pregătesc și de botezul micuței Aida, eveniment care va avea loc la finalul lunii august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *