Prima pagină » Cultural » Cum l-a cunoscut Ianna Novac pe soțul ei celebru. Fosta membră a trupei A.S.I.A. are doi copii și este căsătorită cu profesorul ei de canto

Cum l-a cunoscut Ianna Novac pe soțul ei celebru. Fosta membră a trupei A.S.I.A. are doi copii și este căsătorită cu profesorul ei de canto

03 mart. 2023, 09:56,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum l-a cunoscut Ianna Novac pe soțul ei celebru. Celebra artistă trăiește de mai bine de 20 de ani o frumoasă poveste de dragoste alături de tenorul Octavian Dobrotă. Ianna Novac se bucură de succes în muzică și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Fosta membră a trupei A.S.I.A. are doi copii și este căsătorită cu profesorul ei de canto.

Cum l-a cunoscut Ianna Novac pe soțul ei celebru

Ianna Novac este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton. Frumoasa cântăreață este originară din Republica Moldova, însă trăiește de mulți ani în România, unde și-a întemeiat o familie frumoasă. Fosta membră a trupei A.S.I.A. are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de celebritate, Inna Novac se bucură din plin de rolul de soție și mamă. Cântăreața formează un cuplu de mai bine de 20 de ani cu faimosul tenor Octavian Dobrotă. Cei doi au împreună doi copii, pe Erika și Alexandru. Puțini sunt cei care știu că soțul vedetei i-a fost profesor acesteia, iar pe parcurs și-au dat seama că sentimentele dintre ei sunt mult mai intense.

,,Momentul când ne-am privit altfel în ochi a fost în vară, când Ianna a absolvit liceul și se pregătea pentru Universitatea Națională de Muzică București. Am făcut pregătire în particular, ne-am apropiat mult și de atunci suntem nedespărțiti. Împreună chiar și pe scenă căci, alături de Distino, Ianna a susținut multe turnee. Însă alături de ea, în duet, nu am fost decât o dată. Nu vrem să facem din familia noastră o formulă spectacol pe scenă, oricât de calitativă ar fi.”, a declarat soțul cântăreței.

În prezent, Ianna Novac se dedică muzicii și familiei sale de care este tare mândră. Artista se declară o femeie împlinită și se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 39 de ani. O altă vedetă care radiază de fericire de când este mamă este Alina Pușcaș. Actrița și prezentatoarea tv reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și este mai fericită ca oricând. Și faimosul om de televiziune Andi Moisescu are o căsnicie frumoasă de mulți ani cu Olivia Steer. Deși a avut parte de multe momente grele în mariaj, Andi Moisescu nu s-a gândit niciodată la divorț.

Ce spune artista despre provocările vieții de familie

Ianna Novac a sărbătorit de curând 17 ani de căsnicie și 20 de ani de relație cu tenorul Octavian Dobrotă. Cei doi se bucură din plin de rolul de părinți și sunt de nedespărțit. Povestea lor de dragoste a început pe când artista lua lecții de canto de la profesorul ei, care avea să îi devină soț.

„Într-adevăr, Tavi a fost profesorul meu de canto la liceul de muzică, dar cel mai important este că el a fost cel ce m-a făcut să înțeleg și să îndrăgesc opera și cântul clasic. Când l-am cunoscut prima oară pe Tavi am remarcat că seamănă cu mine și că avea același zâmbet. Am fost impresionată de inteligența și căldura lui.”, a declarat fosta membră a trupei A.S.I.A.

Ianna Novac are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soț și de cei doi copii. Cântăreața se bucură din plin de celebritate și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024