Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum l-a cunoscut, de fapt, Elena Udrea pe tatăl fetiței sale? Ea și Adrian Alexandrov sunt împreună de 6 ani: ,,Tocmai ieșisem din cealaltă relație”

Cum l-a cunoscut, de fapt, Elena Udrea pe tatăl fetiței sale? Ea și Adrian Alexandrov sunt împreună de 6 ani: ,,Tocmai ieșisem din cealaltă relație”

24 iul. 2022, 10:20, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de 6 ani și au împreună o fetiță. Chiar dacă între cei doi există o diferență de vârstă destul de mare, acest lucru nu i-a împiedicat să-și întemeieze o familie.

Dimpotrivă, fostul politician povestea în urmă cu ceva timp că ea și tatăl copilului său s-au îndrăgostit fulgerător.

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov?

Elena Udrea a povestit că l-a întâlnit pe actualul ei partener întâmplător.

Ea și Adrian Alexandrov se cunoșteau de la sală, însă la început nu s-au apropiat. Ulterior, cei doi s-au văzut în oraș, iar bărbatul a invitat-o la o cafea, iar acum sunt de nedespărțit:

„Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam, dar cel puțin eu nu știam nici măcar cum îl cheamă. Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016 – eu tocmai ieșisem din cealaltă relație, eram deci singură și deschisă către un nou început-, am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu.”, a dezvăluit Elena Udrea.

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare cu executare

A trecut mai bine de o lună de când Elena Udrea a fost extrădată în România și a fost încarcerată la Penitenciarul Târgșor, acolo unde își va ispăși pedeapsa primită în dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru al Turismului nu poate accepta nici acum, însă, faptul că în următorii ani va trebui să stea în spatele gratiilor, departe de familie.

Silvia Uscov, unul dintre avocații acesteia, a dezvăluit că Udrea se simte din ce în ce mai rău, mai ales că este nevoită să își mintă fiica:

„Când ești într-o detenție nelegală, cum susținem noi, este foarte greu. Nu poți să accepţi o condamnare de la o instanţă nelegal constituită. E și departe de familie, nu-și vede fetița. E foarte greu. E în carantină. Şi eu când mă duc la grefă este la fel. E foarte greu.

E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă ei este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă”, invocă ceea ce se întâmplă cu atâtea familii de români. Cum ar putea să îi explice de ce se află în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi, juriştii, de ce e în penitenciar.”, a declarat avocata Elenei Udrea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *