Prima pagină » Cultural » Cum l-a cunoscut Cristina Toma pe soțul ei celebru, Firicel din Las Fierbinți. ,,Trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor…”

Cum l-a cunoscut Cristina Toma pe soțul ei celebru, Firicel din Las Fierbinți. ,,Trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor…”

25 apr. 2023, 09:47,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum l-a cunoscut Cristina Toma pe soțul ei celebru, Firicel din Las Fierbinți. Cei doi sunt împreună de la vârsta de 16 ani și au o căsnicie fericită. Actorul care îi dă viață personajului Firicel este un soț și un tată devotat în viața reală. Acesta are doi copii cu partenera sa de viață și se declară un bărbat împlinit. Cu toate acestea, Toma Cuzin a reușit cu greu să intre în familia soției sale, dintr-un motiv anume. Iată ce spune artistul despre relația cu socrii săi și provocările din mariaj.

Cum l-a cunoscut Cristina Toma pe soțul ei celebru, Firicel din Las Fierbinți

Toma Cuzin este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta are o carieră artistică impresionantă și cucerește publicul cu personajele sale savuroase. Actorul este cunoscut de public cu numele de Firicel, personajul pe care îl interpretează în faimosul serial de comedie Las Fierbinți.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Toma Cuzin se mânrește cu o familie frumoasă. Acesta este căsătorit cu Cristina Toma, de profesie artist plastic. Cei doi au împreună o fată și un băiat și se bucură din plin de rolul de părinți. Actorul are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, de care s-a îndrăgostit iremediabil pe când avea doar 16 ani.

„Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor. (…) Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor. Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de Română şi Franceză, chiar m-a învăţat gramatică.”, a declarat actorul.

Toma Cuzin se bucură din plin de rolul de tată și se mândrește cu cei doi copii care au moștenit talentul artistic din familie.

,,Au look-uri de artiști, pentru că sunt crescuți de mama lor, care este mai artistă decât mine, și pentru că au fost crescuți într-un mediu bun. Cântă la pian, cântă la chitară amândoi, fac canto, sunt crescuți, educați și cultivați în sensul ăsta. Sunt mândru de copii mei, Meda și Nicodim.”, a mai precizat acesta.

Și colegul lui de breaslă, actorul Mihai Rait se declară un bărbat împlinit la vârsta sa. Acesta are o soție superbă și radiază de fericire de când este tată.

Cu ce s-a ocupat actorul înainte să ajungă faimos

Actorul Toma Cuzin are o poveste de viață impresionantă. Acesta a avut mai multe meserii până să descopere pasiunea pentru teatru și să facă furori cu personajele sale memorabile. Artistul a lucrat ca bucătar, dansator și miner.

„Am fost dansator la «Doina Gorjului», miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele. Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin.”, a mărturisit actorul.

În prezent, Toma Cuzin se bucură din plin de celebritate, fiind cunoscut de public cu numele de Firicel din Las Fierbinți. Actorul are o carieră artistică de succes și o familie frumoasă cu care se mândrește. Soția acestuia, Cristina Toma, este o prezență discretă în lumea mondenă și se afișează destul de rar în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *