Prima pagină » Local » Cum l-a convins Daniel Pancu pe Andrei Cristea să rămână la Iași
Cum l-a convins Daniel Pancu pe Andrei Cristea să rămână la Iași

Cum l-a convins Daniel Pancu pe Andrei Cristea să rămână la Iași

17 aug. 2020, 12:16,
Cristian ZAVASTIN în Local

Noul antrenor al Politehnicii Iași, Daniel Pancu, a declarat că a reușit să-l convingă pe Andrei Cristea să continue cu gruparea din dealul Copoului. Pancu explică modul în care i-a convins și pe ceilalți „veteran ai echipei“ să continue la Politehnica Iași.

„Am insistat ca Andrei Cristea și Frăsinescu să rămână la echipă în continuare. Andrei Cristea e un adevărat simbol. La mine nu contează vârsta, nu fac o diferență între jucătorii de 16-17 ani și cei de 36 de ani. Nu joacă vârsta din buletin!”, a spus Daniel Pancu.

Tehnicianul formației ieșene a adăugat că nu are încă lotul complet, dar este convins că poate crea un lot competitiv.

„Nu am lotul definitivat și mai e o săptămână până la începutul sezonului, sunt întârzieri financiare, dar eu merg cu inima deschisă, sunt motivat și sunt sigur că lucrurile se vor rezolva. Pe mine greutățile mereu m-au motivat. Trebuie să treci prin suferință și să faci sacrificii ca să ajungi la rezultate.

Toți antrenorii și jucătorii mari ai lumii au trecut prin momente dificile la început și au reușit. Nu am emoții și sunt sigur pe ceea ce fac. Sper ca jucătorii să înțeleagă modul meu meu de a antrenat. E mai ușor să antrenezi jucători de Liga 1. Eu sunt sigur că o să îmi fie mai ușor să antrenez la Liga 1 pentru că jucătorii vor înțelege ce le cer“, a menționat Daniel Pancu.

Cum l-a convins Daniel Pancu pe Andrei Cristea să rămână la Iași: Care este obiectivul pentru noul sezon

Cât privește obiectivul formației din dealul Copoului în noua ediție de campionat, Daniel Pancu a precizat că și-ar dori să câștige titlul, dar în momentul de față nu se poate gândi nici măcar la intrarea în play-off

„Obiectivul meu e să fac lucrurile mai bine decât ce s-a întâmplat în sezonul precedent. Nu ne putem gândi la play-off, asta e realitatea. Noi ne dorim să câștigăm și campionatul, o să tratăm meciurile serios și încercăm să le câștigăm pe toate, dar în momentul de față nu ne putem gândi la play-off“, susține Daniel Pancu.

 Rapid, un subiect închis pentru Daniel Pancu

 Noul antrenor al formației Politehnica Iași nu mai vrea să vorbească despre Rapid București, echipa unde era considerat un adevărat idol, preferând să se concentreze doar la munca sa actuală de la gruparea din dealul Copoului.

„Aș prefera să nu vorbesc de Rapid mult, eu sunt la Poli Iași și poate spun ceva greși. E greu să comentez despre Rapid. O să le fie greu să promoveze, așa a fost și în sezonul trecut. Acest sezon îl văd și mai greu decât cel precedent”, a încheiat Pancone.

Andrei Cristea a semnat un nou contract cu Politehnica Iași

Atacantul formației ieșene Andrei Cristea a anunțat zilele trecute pe pagina sa de Facebook că a semnat o nouă înțelegere cu gruparea din dealul Copoului.

„Cu sufletul plin de bucurie vă anunț că frumoasa poveste de dragoste dintre mine și Poli va continua și în următorul sezon.

Nu poate fi o bucurie mai mare pentru mine decât să mă dedic încă un sezon pentru culorile alb-albastre, pe care voi avea onoarea de a le îmbrăcă în ultimul sezon al carierei mele de fotbalist.

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și vă invit să fiți în continuare alături de cea mai frumoasă echipă din România, Politehnica Iași!

Vacanță plăcută!”, este mesajul pe care Cristea l-a postat pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *