Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum îți cureți organismul de metale grele și chimicalele din alimentele colorate. Sfaturi de la Dr. Oz
Cum îți cureți organismul de metale grele și chimicalele din alimentele colorate. Sfaturi de la Dr. Oz

Cum îți cureți organismul de metale grele și chimicalele din alimentele colorate. Sfaturi de la Dr. Oz

20 dec. 2019, 13:30,
în Cancan ultimă oră

Suntem bombardați cu alimente pline de chimicale, cu tot felul de tentații culinare și dulciuri irezistibile, însă ele ascund toxine pe care corpul nostru cu greu le poate elibera. Celebrul dr. Oz ne oferă câteva soluții pentru o detoxifiere ca la carte. Acesta nu propune rețete miraculoase și costisitoare, ci o serie de idei pe care le putem pune în practică. De pildă, una dintre ele este reducerea zahărului sau renunțarea pentru anumite perioade la el.

De consumul ridicat de zahăr se leagă boli precum diabetul, obezitatea și inflamațiile la nivel celular care pot constitui formarea tumorilor. Dr. Oz recomandă ceaiul de lemn dulce de fiecare dată când simți nevoia de ceva dulce.

Încearcă să consumi acest tip de ceai măcar de două ori pe zi și vei vedea schimbările în organism după primele 3 zile. Rădăcina de lemn dulce este mai dulce decât zahărul și are zero calorii.

O altă soluție este consumul de verdețuri. Rucola, pădădia, salata verde, pătrunjelul, usturoiul verde, ceapa sau frunzele de mentă trebuie introduse mai des în mesele zilnice. Să nu uităm nici de busuioc, mărar sau țelină.

Alte alimente pe care trebuie să le consumăm mai des pentru o detoxifiere eficientă sunt sfecla roșie și merele.

Sfecla conține vitaminele B3, B6, betacaroten, calciu, zinc, magneziu și fier. Cei care pot consuma sfeclă crudă trebuie să știe că iau mai mult din acești nutrienți față de sfecla preparată la borcan sau sucul stors din legumă.

Merele, în special cele verzi, sunt ideale pentru slăbit. Nutrienții pe care îi conțin merele verzi contribuie la producția de bilă, iar fibrele solubile și pectina ajută la curățarea organismelor de metalele grele.

Usturoiul este un puternic antiviral pe care ar fi indicat să îl consumăm mai des. Combate și previne bolile sezoniere precum răceala și gripa.

Iată ce vă mai propune Dr. Oz în videoclipul de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024