Prima pagină » Cancan » Cum își împart finanțele Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar. Vedeta a primit cadou de la partenerul ei un complex de apartamente și un bolid de lux

Cum își împart finanțele Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar. Vedeta a primit cadou de la partenerul ei un complex de apartamente și un bolid de lux

11 ian. 2024, 12:58,
BZI.ro, în Cancan

După ce s-au căsătorit în anul 2023, s-a aflat cum își împart finanțele Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu trăiesc o poveste de dragoste minunată și și-au unit destinele în anul 2023. De atunci, cei doi sunt inseparabili, iar soțul artistei nu ezită să o surprindă în fiecare ocazie, fie că este vorba despre bijuterii, genți de la branduri prestigioase sau un complex de apartamente și o mașină de lux.

Cum își împart finanțele Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar

Artista afirmă că atât ei, cât și lui Vicențiu Mocanu, nu le lipsește nimic și că deține câteva carduri pe care le poate utiliza oricând. Cu toate acestea, vedeta menționează că nu obișnuiește să cheltuiască banii în mod iresponsabil și preferă să economisească. Cristina Spătar a mai adăugat că, deși are tot ceea ce poate dori, există și lucruri mărunte care îi aduc fericirea, timpul petrecut alături de cei doi copii și soțul ei.

„Nu-mi lipsește nimic. Am vreo două-trei carduri pe care le folosesc, sunt la discreția mea, mulțumesc lui Dumnezeu. Eu sunt o fată economă, nu cheltui atât de mult, pot să mă numesc cucoană în casa mea, cum zice Aida. Copiii, muzica mea (…) Vorbeam înainte când de important este să îți faci meseria și să simți că ești apreciat pentru ceea ce faci tu. Asta e cea mai mare satisfacție. Să fii iubit și apreciat pentru muzica pe care o faci”, a declarat Cristina Spătar, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

În luna iulie 2023, Cristina Spătar a primit de la soțul ei un cadou constând într-un complex de apartamente. Artista menționează că intenționează să renoveze complexul și ia în considerare varianta închirierii apartamentelor, deși inițial avea în plan să-l transforme într-un azil de bătrâni.

Cristina Spătar și-a revăzut sora de Sărbători

Orfană de ambii părinți, Cristina Spătar se reculege la mănăstiri sau biserici cât de des poate ea, dar mai ales de Sărbători, atunci când dorul de mama și de tata devine și mai acut. Așa s-a întâmplat și acum, însă solista a avut alături de ea mai multe persoane dragi, care să o aline: soțul, copiii, sora și cumnatul.

“Am petrecut timp de calitate în familie și asta a fost cel mai important pentru că ne-am încărcat pentru ce ne așteaptă în noul an. Urmează multe planuri și proiecte frumoase! Vă dorim tuturor La mulți ani și să aveți un an bun, prosper, sănătos și frumos! Să vă fie bine!”, a spus Cristina Spătar.

După ce s-au căsătorit Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar au un mariaj foarte frumos, iar finanțele sunt împărțite în funcție de necesități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *