Prima pagină » Cancan » Cum își câștigă existența Zarug, colegul lui Lorelai Bratu de la Asia Express

Cum își câștigă existența Zarug, colegul lui Lorelai Bratu de la Asia Express

20 sept. 2021, 10:25,
în Cancan

Zarug este colegul de echipă a lui Lorelai Bratu în noua ediție de la Asia Express. Acesta este originar din Iași și își câștigă existența din profesia de designer vestimentar. Faptul că are un simț al umorului extrem de dezvoltat l-a ajutat enorm până acum în cadrul emisiunii și și-a făcut rapid fani.

Zarug are 39 de ani și s-a făcut deja remarcat în online, dar și în televiziune.

Zarug de la Asia Express este designer vestimentar

Zarug nu este străin de lumina reflectoarelor. În trecut acesta a participat la Chefi la cuțite unde a făcut senzație prin apariția sa. În anul 2018 acesta a făcut furori când a apărut pe tocuri în fața chefilor. Ca și profesie acesta este designer, unul mai nonconformist, la acel moment le-a spus chefilor că activează în industria modei, dar că este pasionat și de bucătărie.

„Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești.”, declara atunci Zarug când se afla în fața Ginei Pistol.

Cu toate că într-un final acesta a ales arta, Zarug a studiat Dreptul. Prima lui opțiune fusese teatrul, acesta fiind extrem de atras de scenă.

La sfatul părinților a luat decizia să meargă pe calea mai sigură și, după ce a absolvit liceul în Botoșani, a aplicat la Facultatea de Drept.

”Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau.”, a mai povestit Zarug la show-ul culinar de la Antena 1.

Zarug de la Asia Express a studiat stiința dreptului la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și are un master în Administrarea Afacerilor, pe care l-a făcut la Ecole Superieure de Gestion Paris.

”Nu sunt turc, tata este pe jumătate armean și sunt și eu 25%.”, a zis Zarug la Antena 1 în urmă cu trei ani.

Cine este Lorelei Bratu

Lorelei Bratu are 31 de ani și este cel mai celebru model plus-size din România. Aceasta este din Tecuci dar, în prezent, locuiește la București. A absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA și în prezent este antreprenor.

Tânăra este extrem de cunoscută în mediul online acolo unde postează fotografii în ţinute vestimentare colorate şi poate îndrăzneţe, încurajând femeile să se bucure de viaţă şi de corpul şi personalitatea lor chiar dacă au kilograme în plus.

Lorelei a vrut mereu să scoată în evidență faptul că nu promovează obezitatea ci mentalitatea pozitivă. Aceasta vrea să demonstreze faptul că femeile pot fi frumoase și senzuale indiferent de câte kilograme au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`