Prima pagină » Cancan » Cum își câștigă existența Mihai Găinușă în prezent. Cu ce se ocupă de când nu mai prezintă „Cronica Cârcotașilor”

Cum își câștigă existența Mihai Găinușă în prezent. Cu ce se ocupă de când nu mai prezintă „Cronica Cârcotașilor”

05 oct. 2021, 12:49,
în Cancan

După mai mulți ani de când a părăsit pupitrul de la “Cronica Cârcotașilor”, Mihai Găinușă își câștigă existența acum la Național FM. Fostul cârcotaș a revenit la o pasiune mai veche de-a lui și anume radioul. Acesta are o emisiune în fiecare dimineața , de la 7.00 la 10.00, alături de Oana Paraschiv.

În cadrul emisiei, intitulată „Matinal efervescent”, aceștia prezintă știrile zilei, le comentează, prezintă meteo, au chiar și invitați.

Iată cum își câștigă existența Mihai Găinușă în prezent

Fostul prezentator al show-ului de pe Prima tv a pus punct carierei în televiziune pe care o începuse în anul 1997, după mai multe discuții cu Șerban Huidu, prezentatorul cu care a făcut echipă la „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV, în urmă cu șapte ani.

În 2014, când și-a anunțat demisia, a făcut și declarații.

„Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotașilor după aproape 14 ani de realizare și prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni.

Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici. Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment.

Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii de aici. Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruț Kegheș, cu Octavian Păscuț-Mistrețu și cu alți oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune și să nu vă dezamăgim”, spunea fostul prezentator TV.

Probleme financiare pentru fostul Cârcotaș

La 7 ani de la despărțirea de Șerban Huidu, de Mihai Găinușă s-a ales praful din punct de vedere financiar. Acesta și-a lichidat firma de producție ”Trosc Pleosc Production” încă din 2016, an în care a avut o cifră de afaceri de 13.400 lei și un profit negativ de 195.000 lei. Înainte de scandalul cu Huidu, firma înregistra venituri de peste un milion de lei pe an.

Găinușă a încercat din răsputeri să reziste cu o pensiune pe care o deține în localitatea Cheia. Cu toate acestea și acolo a înregistrat un profit ”negativ”, de 41.000 lei, la o cifră de afaceri de peste 500.000 de lei, în anul 2019. Situația a fost și mai complicată în 2020, an în care investitorii din turism și-au închis masiv afacerile din cauza pandemiei. În prezent, el realizează matinalul la un post de radio și are propriul canal de Youtube urmărit de doar câteva sute de abonați.

Faptul că cei doi și-au spus adio la vremea respectivă a reprezentat o adevărată surpriză, iar motivele care au dus la cearta nu sunt bine cunoscute nici astăzi. În presă, au apărut tot felul de zvonuri cu privire la o discuție legată de bani, dar Mihai Găinușă susține că a fost doar de faptul că nu-i erau recunoscute meritele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`