Prima pagină » Cultural » Cum îşi câştigă Dana Nălbaru banii după ce s-a retras din muzică: „Cineva se miră…”

Cum îşi câştigă Dana Nălbaru banii după ce s-a retras din muzică: „Cineva se miră…”

05 iun. 2023, 08:26,
BZI.ro, în Cultural

După ce s-a retras din lumină reflectoarelor, tot mai multă lume se întreabă cum îşi câştigă Dana Nălbaru banii. Partenera de viață a lui Dragoș Bucur s-a orientat de mai multă vreme către un alt domeniu de activitate și nu regretă nimic. Soția juratului de la „Românii au Talent’ s-a lansat în lumea afacerilor, la ceva timp după ce a renunţat la muzică.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au o căsnicie minunată și duc o viață fericită alături de cei trei copii ai lor. În urmă cu ceva timp, ea a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se concentreze mai mult pe viața de familie.

Cum îşi câştigă Dana Nălbaru bani

Odată cu destrămarea trupei Hi-Q, ea s-a concentrat și asupra altor proiecte personale. Și-a deschis de câteva luni bune o afacere în Capitală și i se umple sufletul de bucurie când vede ce preparate perfecte ies din mâinile ei. Soția omului de televiziune este și antreprenor, dar și un cofetar cunoscut.

Dana Nălbaru a pus pe picioare o afacere prin care poate lucra de zor la marea ei pasiune. Activează în postura de antreprenor, fiind asociată la un bistro din centrul Capitalei. Clienții săi se arată de fiecare dată uimiți de dulciurile ce ies din mâinile ei, cu forme inedite. Le realizează chiar ea, în laboratului localului din București. A ales să numească prăjiturile după numele ei.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune.

Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii’, a transmis Dana Nălbaru pe pagina ei de Instagram.

Legat de afacerea ei, Dana Nălbaru anunța în urmă cu ceva timp că deși pandemia a îngreunat puțin lucrurile, a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit. Potrivit spuselor sale, localul se află în Floreasca.

„Pandemia a îngreunat un pic lucrurile, dar am reușit! De aproape un an lucrez împreună cu asociatul meu la un concept nou în România într-o locație din Floreasca. Suntem aproape de finalul lansării noilor produse și preparate care vor putea fi găsite în locația noastră’, anunța Dana Nălbaru pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.

Dana Nălbaru a dezvăluit de ce a ales calea pocăinței

În a doua zi de Paște, Mihai Morar a postat interviul realizat cu Dana Nălbaru, pe canalul de YouTube al podcastului său, „Fain și Simplu”. Chiar dacă s-a retras în urmă cu mult timp din showbiz, Dana a rămas și acum o persoană cunoscută, deoarece a fost solista unei trupe în vogă în anii 2000. Aceasta a făcut parte, alături de Mihai Sturzu și Florin Groza, din trupa Hi-Q.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele. Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri”, a declarat Dana Nălbaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *